Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih!

Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih!

Uzun süredir İngiltere'de yaşayan oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, yaptığı iddialı paylaşımlarla gündem oluyor. 25 yaşındaki Sereli, son pozuyla yine adından söz ettirdi.

Yaşamını İngiltere'nin başkenti Londra'da sürdüren genç oyuncu Serel Yereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine geliyor.

Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih! - Resim : 1

Tarzıyla dikkat çeken 25 yaşındaki güzel, dün güzel havada parka çıktı. Yeşilliklere uzanan yereli, bir ara çimlerin üzerinde güneşin keyfini çıkardı.

BİKİNİ ÜSTÜNE BANDANA! 

Genç oyuncu, parkta verdiği iddialı pozu 414 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih! - Resim : 2

Siyah bikini altının üstüne siyah bir bandana tercih eden Serel Yereli, tüm bakışları üzerinde topladı. Takipçilerinden 20 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

"ÇIPLAK, GİYİNİK CANIM NASIL İSTERSE" 

Serel Yereli, geçtiğimiz yıl yayınladığı bir fotoğrafa gelen yorumlardan sonra ayna karşısına geçmiş ve yeni pozlarını yayınlamıştı.

Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih! - Resim : 3

25 yaşındaki oyuncu, siyah bikinili fotoğrafına, "Artık tamamen saldım. Zamanında neyden çekinmişim? Sizden korkan sizin gibi olsun! Beğendim koyuyorum; çıplak, giyinik, canım nasıl isterse" notunu düştü.

Serel Yereli'den bikini üstü yerine dikkat çeken tercih! - Resim : 4

MURAT CEYLAN'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM 

'Survivor' yarışmasının sunucusu Murat Ceylan, Serel Yereli'nin fotoğrafına "DM'den (direkt mesaj) atacağın fotoğraf ana sayfaya düştü sanırım" yorumunu yazmıştı.

Serel Yereli, mesajı dikkatlerden kaçmayan sunucu Murat Ceylan'a "Ana sayfaya koyamayacağımız şeyi DM'de atmayız" şeklinde cevap vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Serel Yereli Serel Yereli pozlar Serel Yereli fotoğraflar magazin haberleri