Tatil kabusa döndü! Yeliz Yeşilmen oğlunun başına gelenleri gözyaşlarıyla anlattı

Yeliz Yeşilmen'in çocuklarıyla birlikte çıktığı Bodrum tatili kabusa döndü. Yeşilmen, denize girmek isterken merdivenlerden düşen oğlu Birbey'in sağlık durumunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşan Yeliz Yeşilmen, şunları söyledi:

"Denize girerken merdivenden düştü. Ayağının bütün arkası, eti kalktı. Bütün deniz kan oldu, ben çok korktum. Beni arayan kişilere dönemiyorum. Sonra... Daha sonra..."

Yeliz Yeşilmen, sakinleştikten sonra olayın detaylarını da anlattı:

"Allah beterinden korusun ama çok korktum. Birbey denize girerken, o basamaklardan ayağı kayıp düşmüş. Bütün deniz kan. Kardeşim kucağında getirdi, ben onu bir gördüm kendimden geçtim. Kucağıma aldım, o panikten düştüm bir de çocukla..."

Tatil kabusa döndü! Yeliz Yeşilmen oğlunun başına gelenleri gözyaşlarıyla anlattı - Resim : 1

"SONUMUN BERGEN GİBİ OLMASINI İSTEMİYORUM"

Yeliz Yeşilmez, geçtiğimiz yıl mayıs ayında sosyal medya hesabından ağlayarak bir video yayınlamış ve "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" demişti.

Yeşilmen, nedeni belli olmayan bir şekilde, "Dinmeyen, bitmeyen, sonu gelmeyen acılarım var" ifadelerini kullanmıştı.

Yeşilmen, evliliği hakkında şunları söylemişti:

Çok yeni olan şeyler değil. Bizim 16-17 yıl oldu birlikteliğimiz. Zaman zaman her ailede olduğu gibi geçimsizlikler oluyor. Ben bir insanım. Bir kalbim var. Aslında aşırı duygusal bir insanım. O da yaşanılan bir şeyin ardından bir patlama. Aslında o bir kadının çığlığı. Çığlığını kocasına duyurma çabası...

Hala aynı evde yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili çok detay söyleyemem ama neticede bir kadının dolup, patlamasında ağzından her şey çıkabilir. Aynı evde yaşıyoruz. Birtakım sorunlarımız oldu. Belki bu çığlığımla kendimi başta kocama duyurmuşumdur.

Kocamı zan altında bırakmam istemiyorum. İstesem daha farklı şeyler söylerdim. Aramızda yaşadığım sorunlar var ama Bergen'e bunu yaşatan adamın karaktersizliği ile kocamı bir tutamam. Sinirle ağzımdan başka şeyler çıkmış olabilir ama durup, dururken mi çıktı? Hayır, bir yaşanmışlıkla çıktı.

Tatil kabusa döndü! Yeliz Yeşilmen oğlunun başına gelenleri gözyaşlarıyla anlattı - Resim : 2

"BANA ÇOK KIZDI"

Ali Bey ile hala evliyim. Çocuklarım var. 'Şiddet gördüm mü?' Bunları söylemem bana hiç yakışmaz, detay vermem bana yakışmaz. Ben elimde bir şey olmadan bir şey söylemem. 'Her evlilikte şiddet oluyormuş.' Öyle söylüyorlar...

Videoyu paylaştıktan sonra bana çok kızdı. 'Beni rezil ettin, beni bitirdin, neden böyle yaptın?' dedi. Ben aşk evliliği yaptım. Aşkımın peşine gittim. Şu anda da çocuklarımın peşine gidiyorum. Bazı insanların kendine çeki düzen vermesi lazım. Kadınları bu kadar incitmemeliler.

Kaynak: Haber Global TV

Yeliz Yeşilmen magazin haberleri Bodrum Haberleri