Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle

Seni Çok Bekledim
Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle

Star TV'de Seni Çok Bekledim dizisinin 7. bölümü 12 Mart 2021 Cuma günü yayınlandı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin 7. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link haberimizde. Seni Çok Bekledim 7. Bölüm izle.

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in 7. bölümü yayınlandı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Selo tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam mücadelesi verirken tüm bu olanlar için kendini suçlayan Kadir bir an evvel Selo’yu polise teslim etmek için elinden geleni yapar. Babasını bulacağını ümit ederken bir ikiz kardeşi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Ayliz, annesiyle yüzleştiğinde ne cevap alacaktır? Oğlu Umut’la kaçak durumuna düşen Selo, her şeyi geride bırakıp uzaklara gitmeyi başarabilecek mi?

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. BÖLÜM İZLE

Seni Çok Bekledim dizisinin 7. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi...

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.  

OYUNCU KADROSU:

Güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

DİZİ KÜNYESİ

Yapım: Skala Yapım ve DNZ FİLM

Yönetmen: Şahin Altuğ

Oyuncular:

Kadir: Özcan Deniz

Ayliz: İrem Helvacıoğlu

Cemal: Mustafa Uğurlu

Hidayet: Yıldız Kültür

Selahattin: Caner Şahin

Erol: İlhan Şen

Mihre: Lila Gürmen

Rıza: Ali İpin

İsmet: Durul Bazan

Meryem: Türkü Turan

Zaza: Hakan Ummak

Şebnem: Sibel Şişman

Serkan: Gürkan Güzeyhuz

Osman Efe: Şehsuvar Aktaş

Davut: Mehmet Ulay

Songül: Selen Domaç

Sibel: Nihan Büyükağaç

Nezahat: Damla Makar

Umut: Ömer Gökay Şanlıer

star tv izle seni çok bekledim dizisi dizi izle dizi haberleri seni çok bekledim son bölüm izle seni çok bekledim yeni bölüm star tv seni çok bekledim bedava dizi izle Türk dizileri seni çok bekledim yeni bölüm