Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı?

Sen Çal Kapımı
Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı?

Ekranların popüler oyuncularından Hande Erçel'in aylık kazancı merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel'in, son dönemde imza attığı işlerle servetine servet kattığı iddia ediliyor.

Hem aşk hayatı hem de kariyleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel'in Çubuklu Vadi Evleri'nden 10 milyon TL'ye cam ev aldığı iddiası ünlü oyuncunun aylık kazancının merak edilmesine neden oldu.

Cam evini dekore eden mimarlık şirketiyle gizlilik sözlemesi imzaladığı konuşulan Erçel, bu anlaşmaya göre, evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek.

Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı? - Resim : 1

İŞTE, HANDE ERÇEL'İN SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNDEN AYLIK KAZANCI

Şu sıralar kariyerinde büyük bir ivme yakalayan ve Sen Çal Kapımı dizisiyle olduğu kadar imzaladığı reklam anlaşmalarıyla da adından söz ettiren 27 yaşındaki oyuncunun, geçtiğimiz ekim ayında bir giyim markasından 1.5 milyon TL, diş macunu reklamından da 2 milyon TL kazandığı iddia ediliyor.

Son 4 ayda sadece reklamlardan 3.5 milyon TL kazanan Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinden de bölüm başı 60 bin Tl kazandığı öne sürüldü. Böylece ünlü oyuncunun sadece Sen Çal Kapımı dizisinden aylık 240 bin TL kazandığı ortaya çıktı. 

Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı? - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ TOPLUYOR

Sosyal medyayı aktif kullanan Hande Erçel, yeni aldığı cam evinden pozlar yayınlamayı ihmal etmiyor. Doğal hallerini takipçilerinin beğenisine sunan Erçel, geçtiğimiz günlerde yeğeni Aylin Mavi ile ayna karşısında verdiği pozla çok konuşulmuştu.

Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı? - Resim : 3

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı öne sürülen Hande Erçel, bu iddiaları yalanlayıp partneriyle çok iyi arkadaş olduğunu belirtiyor. 

Hande Erçel servetine servet kattı! Son dönemde ne kadar kazandı? - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel Hande Erçel'in aylık kazancı magazin haberleri