Gizlilik sözleşmesi imzalamış… Hande Erçel'in milyonluk sırrı ortaya çıktı!

Gizlilik sözleşmesi imzalamış… Hande Erçel'in milyonluk sırrı ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in 10 milyon TL'ye cam ev aldığı konuşuluyordu. Erçel'in, yeni eviyle ilgili reklam yapması halinde dudak uçuklatan bir tazminat ödeyeceği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra evini değiştirme kararı almıştı.

Çubuklu Vadi Evleri'nden taşınan Erçel, 10 milyon TL'ye iki katlı cam villa aldı. 27 yaşındaki oyuncu yeni evi için bir mimarlık şirketiyle anlaştı.

Gizlilik sözleşmesi imzalamış… Hande Erçel'in milyonluk sırrı ortaya çıktı! - Resim : 1

Takvim gazetesinin özel haberine göre; yeni evini baştan aşağı dekore ettiren Hande Erçel, mimarlık şirketi ile çok ciddi bir gizlilik sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme uyarınca mimarlık şirketi, ünlü oyuncunun evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek.

1 milyon TL'ye yenilettiği evinin ifşa olmasını istemeyen Hande Erçel'in, bunun için de sözleşmeye ciddi bir tazminat maddesi koydurduğu iddia edildi.

Gizlilik sözleşmesi imzalamış… Hande Erçel'in milyonluk sırrı ortaya çıktı! - Resim : 2

Mimarlık şirketinin paylaşım yapması halinde, Hande Erçel'in dekorasyon için ödediği tüm parayı geri alma hakkı olduğu öğrenildi.

EV HALİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu, evinde ayna karşısına geçip poz verdi. Doğal haliyle dikkat çeken Erçel'in, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımı beğeni topladı. 

Gizlilik sözleşmesi imzalamış… Hande Erçel'in milyonluk sırrı ortaya çıktı! - Resim : 3

Ünlü oyuncu fit görünümüyle son paylaşımında hayranlarını büyüledi. 

Hande Erçel Hande Erçel'in cam evi magazin haberleri Sen Çal Kapımı dizisi