Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en çok zorlandığı sahneyi açıkladı

Bir Zamanlar Çukurova
Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en çok zorlandığı sahneyi açıkladı

Üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten'i canlandıran güzel oyuncu Selin Genç, dizide kan donduran tecavüz sahnesiyle ilgili konuştu.

Hilal Altın Bilek, Kerem Alışık, Hande Soral gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin 36. bölümünde Selin'in Ercüment tarafından tecavüze uğradığı anlar çarpıcı bir şekilde sahnelendi. 

Dizide Selin karakterini canlandıran Selin Genç, zor anlar yaşamasına neden olan tecavüz sahnesiyle ilgili konuştu. 26 yaşındaki oyuncu, "Ben çok ağır performans sahneleri çektim. Umarım hakkını vermişimdir. Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı" dedi.

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en çok zorlandığı sahneyi açıkladı - Resim : 1

Oyunculuk kariyerinde ilk deneyimini yaşayan Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için."

Sahne öncesindeki psikolojik durumu hakkında da konuşan oyuncu, "Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için" dedi.

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en çok zorlandığı sahneyi açıkladı - Resim : 2

SELİN GENÇ KİMDİR?

Selin Genç, 26 Haziran 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladıktan sonra Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de oyunculuk üzerine eğitim görmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Gülten karakterini canlandıran Selin Genç, 1.75 metre boyunda 54 kilo ve Yengeç burcudur.

Sosyal medyayı aktif kullanan Selin Genç'in Instagram'da 162 bin takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dizi haberleri magazin haberleri Selin Genç