Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor! Milyonluk araç kimde kalacak?

Magazin Haberleri
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor! Milyonluk araç kimde kalacak?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra boşanma kararı aldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu kararın ardından Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye aldığı 4 milyon TL değerindeki lüks aracın akıbeti belli oldu.

2019 yılında nikah masasına oturan 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile 25 yaşındaki futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda evlat edineceklerini açıklayan çift boşanma kararı aldı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor! Milyonluk araç kimde kalacak? - Resim : 1

Gökhan Çıra, eşine geçtiğimiz nisan ayında doğum günü hediyesi olarak 4 milyon TL değerinde Mercedes marka araba satın almıştı.

Boşanma sonrası 4 milyon TL değerindeki aracın Selin Ciğerci'de kalacağı ve tarafların birbirinden maddi olarak herhangi bir talepte bulunmayacağı öne sürüldü.

Snob magazinin haberine göre; çiftin çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor! Milyonluk araç kimde kalacak? - Resim : 2

BOŞANMA DAVASI CUMA GÜNÜ GÖRÜLECEK

Daha önce bir çok kez ayrılık haberleriyle gündem olan ünlü çiftin boşanma davası Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde görülecek.

İHANET İDDASIYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ

Ciğerci, birkaç ay önce evlat edinmek istediklerini, bunun için yurt dışında başvuru yaptıklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl da Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın hakkında boşanacakları iddiası ortaya atılmıştı. Sebep olarak ise Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığı konuşulmuştu. Çıra çifti, haklarında çıkan boşanma haberleriyle ilgili sessizliklerini koruyor.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra magazin haberleri magazin boşanma Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşanıyor