Pedro de Noronha'dan Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar: Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor

Magazin Haberleri
Pedro de Noronha'dan Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar: Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor

Tülin Şahin ile Portekizli işadamı Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor. Şimdi de Pedro de Noronha Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atarak "Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor" dedi.

Tülin Şahin ile Portekizli işadamı Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor. 2019’da Siena Leyla adını verdikleri bir kız çocukları olan, ancak bir süre sonra yollarını ayıran Şahin ile Noronha şimdi mahkemelik. İddiaların arkasındaki isim Pedro de Noronha Hürriyet'ten Mehmet Üstandağ'a konuştu.

 

Pedro de Noronha'dan Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar: Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor - Resim : 1

"ONU TERK ETTİĞIM İÇİN CANIMI YAKMAK İSTİYOR"

 “Tülin beni kıskandı” dediniz; hala size aşık olduğunu düşünüyor musunuz?

- Hayır, şöyle olduğunu düşünüyorum; bir insan çevresinden sadece “evet” cevabını almaya alışıksa, bir gün “hayır” ile karşılaşırsa egosu fena zedelenir. Şu an onun yaşadığı şey, terk edildiği için kalbinin kırılması değil. O rövanş istiyor. Beni aslında gerçekten kıskanmıyor, onu terk eden kişinin canını acıtmak istiyor.

 

Pedro de Noronha'dan Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar: Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor - Resim : 3

“MUZ CUMHURİYETİ” HABERİYLE ÇİZGİYİ AŞTI

 Türkiye’ye “muz cumhuriyeti” dediğiniz yazıldı. Nedir bunun aslı?

 -Saçmalık! 2000’den beri Türkiye’ye geliyorum. Burada Tülin’den çok daha fazla arkadaşım vardır. Bu ülkeye büyük saygı duyuyorum. Kanuni Sultan Süleyman’a hayranım. Tülin’in ne yapmak istediğini çok iyi biliyorum. İşin içine kamuoyunu karıştırarak, “Pedro kötü adam” dedirtmek istiyor. Ama “muz cumhuriyeti” haberiyle çizgiyi aştı. Bu benim hayatımı, benimle birlikteyken Siena’nın hayatını tehlikeye atan bir durum. Sonuçta ben de bir gün kendi kızımla bu ülkede baş başa güzel zaman geçirmek istiyorum. Onu bir gün Portekiz’e de götürebilmeyi istiyorum. Neden onu kaçırmak isteyeyim?

 

Pedro de Noronha'dan Tülin Şahin ile ilgili çarpıcı iddialar: Onu terk ettiğim için canımı yakmak istiyor - Resim : 4

DÜĞÜN SAHTEYDİ

Noronha "Tülin bana, bunun kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyledi. Ben de ona, “Sana kaç kere evlenmek istemediğimi söyledim, sen de bunu kabul ettin, lütfen bana baskı kurma” dedim. “Bu yaptığının adil olduğunu düşünmüyorum, bunun için bebeği kullanıyorsun” dedim. Sonra onun iletişim danışmanı bu fikirle geldi. Lizbon’da evlenmiş gibi yapın, nasıl olsa gazeteciler belediyeye gidip bunu kontrol etmez. Türkiye, onun ihtisas alanı, benim değil! Kariyerini o nasıl yönetmek istiyorsa, o şekilde yönetir, ben karışmam diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Pedro De Noronha Tülin Şahin Portekiz magazin haberleri