Selin Ciğerci kendi heykelini yaptırdı! Ünlü isimler onunla böyle poz verdi

Selin Ciğerci kendi heykelini yaptırdı! Ünlü isimler onunla böyle poz verdi

Sosyal medya fenomenliğinden sonra ticarete atılan Selin Ciğerci, güzellik merkezine 34 beden olduğunu belirttiği kendi heykelini koydurdu.

2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra'yla nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, güzellik merkezi zinciri kurdu. Her fırsatta başarılı bir iş insanı olmak istediğini belirten Ciğerci, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinin girişine ise heykelini koydurarak şaşkınlık yarattı.

Selin Ciğerci kendi heykelini yaptırdı! Ünlü isimler onunla böyle poz verdi - Resim : 1

Selin Ciğerci'nin güzellik merkezini ziyaret eden Gülben Ergen ve Ebru Şallı, Selin Ciğerci'nin balmumu heykeliyle poz verip sosyal medyadan paylaştı. 

Selin Ciğerci kendi heykelini yaptırdı! Ünlü isimler onunla böyle poz verdi - Resim : 2

Ciğerci ise ''Heykelimi 34 beden yaptırdım'' dedi. 

AYLIK GELİRİ ŞOK ETMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Selin Ciğerci aylık gelirini açıklamış ve olay olmuştu. "Aslan gibi vergimi ödüyorum" diyen Ciğerci, oturduğu yerden para kazanmadığını söylemişti. Ünlü ismin, aylık 400 bin TL kazanç sağladığı iddia edilmişti. Ciğerci ise, "400 bin değil, 600 bin TL kazanıyorum" dedi.

Selin Ciğerci kendi heykelini yaptırdı! Ünlü isimler onunla böyle poz verdi - Resim : 3

"BİR DAHA GÖRÜŞMEM"

Bir dönem yakın arkadaş olan Kerimcan Durmaz ile Selin Ciğerci’nin arasının neden açıldığı merak konusu olmuştu. Bir süre önce Amerika’ya yerleşen Kerimcan Durmaz, Ciğerci’yle bir daha görüşmeyeceğini açıkladı. Durmaz, “Bir arkadaşın, bir arkadaşa yapmaması gereken şeyleri yaptı. Ben ona destek oldum, o bana köstek. Hayatımdan kalıcı olarak çıktı" diyerek ilk kez bu konu hakkında konuştu.

Selin Ciğerci, 5 milyon lira ödeyerek son model bir Rolls-Royce satın almıştı. Ciğerci, 2 yıl önce Dubai'de kendisini Rolls-Royce'a bindirmeyen Kerimcan Durmaz'ın ablası Neşe Fişek'e de "Deveden büyük fil vardır" sözleriyle gönderme yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci'nin güzellik merkezi Selin Ciğerci Ebru Şallı gülben ergen magazin haberleri