Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman?

Sefirin Kızı
Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman?

Her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin dün akşam yeni bölümü yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenlerin yanıtı…

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı’nın salı günü yayınlanacak olan 49. yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Sefirin Kızı 49. Bölüm Fragmanında Halise'nin Mavi'nin çayına ilaç damlattığı görülüyor. Sedat ise önce Mavi ve Sancar'ın sonra da Halise'nin icabına bakmak için and içiyor.

Sefirin Kızı 49. bölüm 20 Nisan saat 20.00'de Star'da!

SEFİRİN KIZI 49. BÖLÜM FRAGMAN 

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sedat ve Güven kurdukları yeni planlarını işletirken hiçbir açık kalmaması için çalışırlar. Mavi ona karşı hazırlanan bu tuzaktan habersiz gebeliği devam ettirmenin mutluluğu içinde yaşamaktadır.

Mavi'nin eski kocası Sedat, onun hamile olmasını kaldıramaz ve hain planlar yapmaya başlar. Sedat, bu konuda ortak olduüu Halise Efeoğlu'na "O çocuk doğmayacak, dünyaya gelmeyecek ve buna sen engel olacaksın" der. Halise ise Mavi'nin çayına ilaç damlatarak kendi torununu öldürmek için gerekeni yapar.

Sefirin Kızı 49. yeni bölüm fragmanında Sedat Güven'e "Öyle bir şey yapacağım ki. Hem Mavi kendi ayağıyla bize gelecek hem de o Halise denen kadından intikamımı alacağım" der. Sedat'ın yeni planı ne?

Sancar ise sevdiklerini korumak için mücadele ederken, annesinin çocuğunu öldüreceğinden habersizdir.

Kaynak: Haber Global TV

Star TV dizileri Sefirin Kızı dizisi dizi haberleri