Sefirin Kızı Final Full İzle - 52. Bölüm

Sefirin Kızı
Sefirin Kızı Final Full İzle - 52. Bölüm

Star TV'de Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü internete yüklendi. İşte 11 Mayıs 2021 Salı günü yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümünü izleyebileceğiniz link. Sefirin Kızı 52. Bölüm İzle.

Sefirin Kızı dizisinin merakla beklenen 52. bölümü Star TV ekranlarında 11 Mayıs Salı günü yayınlandı.

SEFİRİN KIZI 52. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mavi, hem karnındaki bebeğini hem de Melek’i kurtarmak için peşindeki psikopattan kurtulmaya çalışırken başlayan doğumla birlikte her şey kontrolden çıkar. Sancar’dan sonra bu soluk soluğa kovalamacaya beklenmedik bir oyuncunun da dahil olmasıyla olayların tüm seyri değişecektir.

Elvan ve Yahya hayatlarında yeni bir yola çıkarlarken Yahya yaptığı başka bir sürprizle daha Elvan’ı şaşırtır. Bu mutluluğun aksine Zehra ve Kavruk’un üzerinde dolaşan kara bulutlarsa onları başka yaşamlara savurmak üzeredir.

Güven sağlık durumu nedeniyle kalan bütün gücünü verdiği sözü tutmak için kullanmaya kararlıdır. Bu nedenle Sancar’a karşı kartlarını açık oynar ve istediği şeyle Sancar’ı büyük bir şaşkınlığa uğratır.

Melek’le ilgili büyük bir kararın eşiğine gelen Sancar, içine düştüğü çıkmazdan yine Mavi sayesinde çıkar. Üstelik Mavi’nin bulduğu çözüm önerisi tüm Efeoğlu ailesini yeni bir maceraya sürükleyecektir.

SEFİRİN KIZI 51. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sancar, Mavi’den ve kızından ayrı geçirdiği zamanın acısını çıkarırken bir taraftan da hem Mavi’yi hem de Melek’i korumak için kalıcı bir çözüm arar. Doğum vaktinin de kapıya dayanması bu inziva hayatını Mavi için gittikçe riskli bir hale getirmektedir.

Sedat’ın eskisinden daha tehlikeli ve dengesiz tutumları Güven’in bile ondan kurtulmak istemesine neden olur. Ne var ki Sedat elindeki bilgilerle bu kez Güven’i sıkıştırır. Mavi’ye ulaşmak için ne kadar ileri gidebileceğini kimse tahmin edememektedir.

Elvan, aklının ve kalbinin Yahya’ya karşı ne hissettiği konusunda aynı yerde durduğunu düşündüğü bir zamanda yeni bir Dudu sınavıyla karşılaşır. Bu sınavdan geçip geçemeyeceklerini ise Yahya’nın atacağı adımlar belirleyecektir.

Sancar ve Mavi’nin tüm işleri yoluna koyabileceklerini düşündükleri bir anda Sedat’ın beklenmedik hamlesiyle her şey tepetaklak olur. Mavi ve Melek’in hayatı tehlikeye girerken Sancar, onları kurtarabilmek için zamana karşı girdiği bu yarışı kazanabilecek mi?

SEFİRİN KIZI 52. BÖLÜM İZLE - FİNAL

Sefirin Kızı dizisinin 11 Mayıs 2021 Salı günü yayınlanan 52. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

SEFİRİN KIZI KONUSU

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz. Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

dizi izle Sefirin Kızı dizisi Star TV dizileri dizi haberleri sefirin kızı son bölüm Star Sefirin Kızı izle star izle sefirin kızı son bölüm izle