Seda Sayan’da dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı! 'Düşmanlarım çatlasın'

Magazin Haberleri

Sabahların Sultanı Seda Sayan programında dakikalarca dans eden Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat, TikTok fenomeni çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Star TV'de yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında Türkiye'nin gündemine oturan anlar yaşandı.

Sağlık hakkında soruları yanıtlamak için canlı yayına çıkan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat, Seda Sayan'ın programına konuk oldu. 

Dakikalarca hastalardan gelen soruları yanıtlayan Dr. Küçükpolat, orkestranın müziğe başlaması ile oynamaya başladı.

Seda Sayan’da dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı! 'Düşmanlarım çatlasın' - Resim : 1

Seda Sayan bir kenara geçip alkış tutarken, kendisini müziğin ritmine kaptıran Dr. Küçükpolat dakikalarca Roman havasında göbek attı. 

Seda Sayan’da dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı! 'Düşmanlarım çatlasın' - Resim : 2

TİKTOK'TA FENOMEN

Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Doktor Banu Küçükpolat'ın TikTok hesabında tam 172 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

Seda Sayan’da dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı! 'Düşmanlarım çatlasın' - Resim : 3

"RUHUM İSTİYOR BEN YAPIYORUM"

Dans şovunun kısa sürede gündem olmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Küçükpolat, "Bu kadar ses çıkaracağını düşünmemiştim. Linç de yedim övgü de aldım. Ama canlar ben böyleyim değişmem. İstesem de değişemem. Ruhum istiyor ben yapıyorum. Sevenlere de sevmeyenlerime de duyurulur" dedi.

Seda Sayan’da dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı! 'Düşmanlarım çatlasın' - Resim : 4

"DÜŞMANLARIM ÇATLASIN"

Eleştiri ve tepkilerin ardından bir video daha çeken Küçükpolat, "düşmanlarım çatlasın" diyerek "İsterseniz hayatla dalga geçiyor deyin, isterseniz hayatla dalga geçiyor deyin, ben bu Banu'yu seviyorum dostlar" ifadelerini kullandı.

TTB’DEN İNCELEME TALEBİ İDDİASI

Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB), 'Sabahın Sultan'ı Seda Sayan'da eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat hakkında inceleme başlatılmasını talep ettiği ileri sürüldü. 

TTB’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili TTB’den açıklama geldi. TTB, “Gerek TTB gerekse tabip odaları, hekimlerin hekimlik mesleğinden doğan yükümlülük ve etik ilkelerle uyumlu mesleki uygulamasını denetleme yetkisine sahip olup; bunun dışında ‘dans etmesi’ gibi özel yaşamına ilişkin bir değerlendirmede bulunmaz” dedi.

OPR. DR. BANU KÜÇÜKPOLAT KİMDİR?

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Banu Küçükpolat, varis tedavisinde uzman isimlerden biri olarak tanınıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan TikTok magazin magazin haberleri