Şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı

koronavirüs
Şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Niran Ünsal, sosyal medya hesabından kendisinin ve prodüktör eşi İbrahim Gugu'nun koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Şarkıcı Niran Ünsal dün sosyal medya sayfasından eşinin koronavirüs olduğunu açıklamıştı. Eşinden dolayı kendisi de bugün test yaptıran Ünsal, koronavirüs olduğunu duyurdu.

Şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı - Resim : 1

Ünsal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı,” Maalesef benim sonucumda pozitif çıktı inşallah geçecek diye düşünüyorum.” Ünsal’ın bu paylaşımının ardından, sevenleri geçmiş olsun yorumunda bulundu. 

Şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı - Resim : 2

NİRAN ÜNSAL KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Niran Ünsal, 13 Ağustos 1974'de doğdu. Sahne adı olan Niran Ünsal ile tanınmaktadır ancak asıl ismi Fatma Uludan Canevi'dir. Çok küçük yaşlardan bu yana müzikle iç içe olan Niran Ünsal'ın annesi TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı, babası ise Kanun sanatçısıdır.

Niran Ünsal, Türk Musikisi'ni bırakarak tercihini pop müzikten yana kullandı. Bu yüzden radyodan ayrılıp orkestra eşliğinde sahne çalışmalarına başladı. Kültürpark Tenis Kulübü, Buca Atlı Spor Kulübü, Envelo, Karşıyaka Grand Müzikhol gibi İzmir'in en seçkin mekanlarında, orkestra eşliğinde pop müzik icracısı olarak sahne almasıyla İzmir ve çevresinde hatrı sayılır bir isim yaptı.

1993 yılında, "İzmir'in Altın 11'i" ödül töreninde "Yılın Umut Veren Kadın Sesi" ödülünü aldı. Bir dönem İzmir'de radyo programcılığı yaptı. 1994 yılında Kuşadası'nda "Pop Show 94" yarışmasına katıldı, "Serseri Mayın" isimli eserle 1.oldu.

Yorumcu kimliğinin yanında, bugüne kadar 100'den fazla besteye de imza atmıştır. Niran Ünsal'ın bestelerini seslendiren ve bestelerinden bazıları şunlardır: Özcan Deniz "Nasip Değilmiş", "Kayboldum", "Karşılıksız aşk", Rober Hatemo "Mahrum", "Gurur", "Ama Seni Sevdim", Sibel Can "Gümüş Kurşun", "Aşk Yolcu", Muazzez Ersoy "Düştüm Bir Ateşe", "Geldik Gidiyoruz", Funda Arar "Var mısın?" Demet Akalın "Sebebim", Zerrin Özer "Deli Yaz", Levent Yüksel "Fasl-ı Muhabbet", Hazal "

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs niran ünsal