Şarkıcı Kader isyan etti: 'Yapılan eleştirilerden günlerce uyuyamadım'

Magazin Haberleri
Şarkıcı Kader isyan etti: 'Yapılan eleştirilerden günlerce uyuyamadım'

‘Adamım’ şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Kader, İbo Show’a konuk olmuş ve son haliyle dikkat çekmişti. Şarkıcı Kader son haline gelen yorumlara isyan etti.

Geçtiğimiz haftalarda İbo Show'un konuğu olan Kader son haliyle gündem olmuştu. Yıllardır ekranlarda görünmeyen Kader'in yıllar içindeki değişimi hayranlarını ikiye böldü. 2. Sayfa'ya konuk olan Kader kötü yorumlara sitem etti.

Şarkıcı Kader isyan etti: 'Yapılan eleştirilerden günlerce uyuyamadım' - Resim : 1

90’lara sesi ve şarkılarıyla damga vuran Kader, kilolarıyla ilgili yorum yapanlara isyan etti ve “Hepsine dava açıyorum” dedi.

Kader açıklamasında "Beni hala 49 kilo bekliyorlar. Günlerce uyku uyuyamadım. Dozunda eleştiriye açığım. Bu yorumları gördüğümde ağladığımda siz bunları görmüyorsunuz" dedi.

Şarkıcı Kader isyan etti: 'Yapılan eleştirilerden günlerce uyuyamadım' - Resim : 2

ŞARKICI KADER KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Kader sahne adını kullanan ünlü şarkıcı Kader Çetintürk 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kader, müziğe henüz daha 8 yaşındayken düğün salonlarında şarkı söyleyerek başlamıştır.

13 yaşına kadar düğün salonlarında şarkı söylemeye devam eden Kader Çetintürk 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümünü sevenleri ile buluşturdu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Şarkıcı Kader Şarkıcı Kader kimdir 2. Sayfa magazin İbo Show magazin haberleri Şarkıcı Kader nereli kaç yaşında