Şarkıcı Kader kimdir? Şarkıcı Kader nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Kader niye cezaevine girdi?

Magazin Haberleri
Şarkıcı Kader kimdir? Şarkıcı Kader nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Kader niye cezaevine girdi?

Şarkıcı Kader, 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Şarkıcı Kader kimdir? Şarkıcı Kader evli mi? İşte Şarkıcı Kader'in hayatı, biyografisi...

Şarkıcı Kader,TV 8'de ekrana gelen Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in birlikte sunmuş olduğu 2. Sayfa isimli magazin programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bunun neticesinde ünlü şarkıcı günün en çok araştırılan ünlü isimleri arasına girmiş durumda. Peki, Şarkıcı Kader kimdir? Kader nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu şarkıcı şarkıcı Kader niye cezaevine girdi? Şarkıcı Kader evli mi? İşte Şarkıcı Kader'in hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin merak edilen tüm bilgiler...

ŞARKICI KADER KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Kader sahne adını kullanan ünlü şarkıcı Kader Çetintürk 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kader, müziğe henüz daha 8 yaşındayken düğün salonlarında şarkı söyleyerek başlamıştır.

13 yaşına kadar düğün salonlarında şarkı söylemeye devam eden Kader Çetintürk 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümünü sevenleri ile buluşturdu.

şarkıcı kaderin gerçek ismi

ŞARKICI KADER NİYE CEZAEVİNE GİRDİ?

Hasan Heybetli'nin 'Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak' suçundan yargılanmış olduğu davaya ismi karışmış olan ve uzun bir süre de cezaevinde kalan Kader, yeni bir hayat kurmaya çalışmakta. O davada kendini "Kaset çıkarmam konusunda bana yardım edebileceği düşündüğüm için görüşmeye gitmiştim, o sırada gözaltına alındım" ifadeleri ile savunan şarkıcı, sonunda hayalindeki albüme olmasa da single hayaline kavuşmuş oldu.

Davaya adı karışan Kader uzun bir süre cezaevinde kaldı. Ardından da özgürlüğüne kavuşmasıyla ara vermek zorunda olduğu müzik dünyasına geri döndü.

Çocuk şarkıcı olarak kariyerine başlamış olan Kader, şarkıcılığı sürdürmekte. Şu sıralar Almanya'da yaşayan Kader, zaman zaman ülkedeki Türk dinleyicilere yönelik turnelere de çıkmakta.

ŞARKICI KADER NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

43 yaşında olan ünlü şarkıcı Kader'in İstanbullu olduğu yönünde bilgiler bulunmakta. Şarkıcının Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümü ülke genelinde 450 bin kopya satarken sonraki iki albümü de sırası ile birlikte 300 bin ve 230 bin kopya satmıştır.

ŞARKICI KADER'İN ŞARKI VE ALBÜMLERİ NELERDİR?

- Ona Buna Bakma-Takıl Bana (1994)

- Sabret Güleceğiz Yakında (1995)

- Seni Veren Allah'a Kurban Olayım (1996)

- İnsan Olmak Kolay Değil (1997)

- Adamım (1999)

- Kader 2001 (2001)

- Sana Kimse Dokunmasın (2003)

- İllaki Kader (2008)

- Aşk Hatırası (2012)

Şarkıcı Kader kimdir Şarkıcı Kader nereli Şarkıcı Kader kaç yaşında