Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu

Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu

Geçtiğimiz ocak ayında hamile olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, anne oldu. Aslım, oğluna Orman Umut Çağlan adını verdi.

2020 kasım ayında müzisyen Utku Vargı ile nikah masasına oturan Aylin Aslım, ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu - Resim : 1

Ünlü şarkıcı güzel haberi sosyal medya hesabından verdi. 

Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu - Resim : 2

Bebeğinin fotoğrafını "Hayatımızı sonsuza kadar değiştirmeye hoş geldin oğlum" notuyla paylaşan Aylin Aslım, oğluna Orman Umut Çağlan adını verdi.

Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu - Resim : 3

46 yaşındaki şarkıcı hamile olduğunu, "Anne olacağım. Hayatın bana şu ana dek en büyük sürprizi, en güzel hediyesi bu. Her gün hem şaşkın hem minnettarım. Kendimi içinde buluverdiğim bu emsalsiz macerayı adım adım, olabildiğince kendim gibi paylaşacağım" sözleriyle duyurmuştu.

Şarkıcı Aylin Aslım anne oldu - Resim : 4

AYLİN ASLIM KİMDİR?

Aylin Aslım; 14 Şubat 1975 tarihinde, Almanya'nın Lich adlı küçük bir kasabasında dünyaya geldi. Liseyi Türkiye'de okuyan Aylin Aslım, İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Amatör müzik hayatına 1994 yılında, çeşitli mekanlarda yabancı şarkılar söyleyerek başlayan Aylin Aslım; 1996’da beş kişiden oluşan "Zeytin" adlı rock grubunda yer aldı. 1998 yılında Süpersonik adıyla kendi grubunu kurdu ve aynı yıl Roxy Müzik Günleri’nde ikincilik ödülüne layık görüldü. 1999'da aynı organizasyonda Jüri Özel Ödülünü kazandı.

2004 yılında Mert Yücel’le birlikte yaptıkları "Dreamer" adlı İngilizce bir single'ı da bulunmaktadır. Dreamer, Birleşik Krallık'ta 3 numaraya, Amerika Birleşik Devletleri'nde 1 numaraya kadar yükselmiştir.

Kaynak: Haber Global TV

Aylin Aslım