Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı için Miami'den ev aldı

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı için Miami'den ev aldı

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı'na Miami'de rahat etsin diye 3.5 milyon dolarlık ev aldı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı için özel jet bulamayınca bir yolcu uçağını tüm biletlerini alarak kapatan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, bir kez daha sevgilisinin rahatı için kesenin ağzını açtı.

Alsaloussi, Miami’yi çok seven ve yılın büyük bölümünü orada geçiren Şeyma Subaşı için 3.5 milyon dolar (yaklaşık 30 milyon TL) değerinde ev aldı. 

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı için Miami'den ev aldı - Resim : 1

Hürriyet'te yer alan habere göre, 4 bin metrekarelik iki katlı lüks villa, Miami’nin gözde yerlerinden Belle Meade Bulvarı’nda yer alıyor. Kızı Melisa ile eve yerleşen Şeyma Subaşı’nın şimdilerde evi kendi zevkine göre dekore ettirdiği öğrenildi.

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı için Miami'den ev aldı - Resim : 2

"TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ"

Öte yandan Şeyma Subaşı ve sevgilisi geçtiğimiz haftalarda Bali'ye tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.

"ÇOK DEĞERLİ VE ÖZELİM"

Bu paylaşım sonrası tepki toplayan Şeyma Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyorum. Ben çok değerli ve özelim. Ailemden iyi bir eğitim aldım. Tanrı bana en iyisini verdi. Sevgilimi çok seviyorum. O inanılmaz bir insan. Nasıl harika bir insan olunabileceğini anlatan bir kitap bile yazabilir. Lütfen dedikodu yapmayın ve önce kendinize bakın" diyerek eleştirilere yanıt verdi. 

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı için Miami'den ev aldı - Resim : 3

"BU AŞKTAN KÖR OLDUM"

İş insanı Mohammed Alsaloussi tüm yorumlardan sonra sevgilisinin fotoğrafının altına yanıt verdi: 

"Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum."

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı Miami