Sadakatsiz dizisinde şaşırtan itiraf: Baban beni annenle aldattı!

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinde şaşırtan itiraf: Baban beni annenle aldattı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 30. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Diziye yeni katılan Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Asya Günalan karakteri, Asya'ya babasıyla ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Asya Günalan, "Baban ve ben nişanlıydık. Baban bir hata yaptı ve beni aldattı annenle" sözleriyle Asya'yı şoke ediyor. Asya, Volkan ve Derin'le yaşadıklarının geçmişteki annesi, babası ve Asya Günalan arasında da yaşandığını anlıyor. Derin ise bu itirafları duyuyor.

Sadakatsiz dizisinde şaşırtan itiraf: Baban beni annenle aldattı! - Resim : 1

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 19 Mayıs Çarşamba akşamı 30. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

SADAKATSİZ 30. BÖLÜM FRAGMANI

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derin’in çaresizliği ile büyük bir ikileme sürüklenen Volkan boşanma kararını yeniden düşünmek zorunda kalır. Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya’nın ortaya çıkardığı, gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük çatışmaların habercisi olur. Büyük bir çıkmaza düşen Volkan Asya’ya kendini anlatmayı bu kez başaracak mıdır, yoksa ikilinin arasındaki yüzleşme bu defa bir sonun mu başlangıcıdır? Yapacağı yeni başlangıçlar için büyük heyecan duyan Asya’nın karşısına çıkan hangi sürpriz, hiç beklemediği bir sayfanın açılmasını sağlayacaktır?

Sadakatsiz dizisinde şaşırtan itiraf: Baban beni annenle aldattı! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri kanal d dizileri Bennu Yıldırımlar Cansu Dere