Sadakatsiz dizisi sezon finali sızdı! İşte detaylar...

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisi sezon finali sızdı! İşte detaylar...

Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Sadakatsiz sezon finaline adım adım yaklaşıyor. Her bölümü seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin sezon finali bölümü merakla beklenirken, Sadakatsiz'in son bölümüyle ilgili bilgiler sosyal medyaya sızdı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisi sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. 

Reyting rekortmeni dizi, sosyal medyanın gündemine de yön verdi. 

Sadakatsiz dizisi sezon finali sızdı! İşte detaylar... - Resim : 1

"Bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi?" sorusunu gündeme taşıyan dizi yayınlandığı ilk günden bugüne sosyal medyada hep tartışma konusu oldu.

Sadakatsiz dizisi sezon finali sızdı! İşte detaylar... - Resim : 2

SEZON FİNALİ SOSYAL MEDYAYA SIZDI

Sadakatsiz dizisinin ilk bölümünden itibaren Kore ve İngiliz versiyonlarına paralel ilerlemesi sezon finaliyle ilgili bilgilerin sosyal medyaya yansımasına neden oldu. İşte, Sadakatsiz dizisinin sezon finaliyle ilgili sosyal medyaya sızan ve gündem olan bilgiler...

İNTİKAM PLANI YAPARKEN İŞLER BİR ANDA KONTROLDEN ÇIKAR!

Sadakatsiz dizisinin orijinali olan Doctor Foster’da da hikaye aslında bu şekilde ilerler. Aldatılan bir kadın ve onun intikam planı çerçevesinde ilerleyen olay örgüsünde işler bir anda kontrolden çıkar. Ali anne ve babasının arasında kalır. İkili birbirlerine zarar vermek isterken aslında oğullarını kaybettiklerini göremezler. Doctor Foster dizisinin finalinde ise Asya Volkan’ı intihar ederken yakalar ve onu vazgeçirir. Asya ve Volkan arasında kalan Ali artık onlardan bıktığını dile getirir ve 15 yaşında da olsa ayrı yaşama kararı aldığını anne babasına söyler. Final bölümü Ali’nin ikilinin yanlarından uzaklaşmasıyla sona erer.

KORE VERSİYONU TÜRKİYE’YE DAHA YAKIN

Doctor Foster dizisinden Kore’ye uyarlanan “The World Of Married” dizisi Türkiye’deki uyarlama ile aynı olay örgüsüne sahiptir. Bu versiyonunun final bölümünde ise Asya ve Derin’in yüzleşmesinden sonra genç kadın kızı Zeynep’i alarak Volkan’ı terk eder. Volkan bir anda beş parasız bir şekilde kendisini kapının önünde bulur. Derin babası Haluk’un koruması altına girer. Yaşadığı travma sonrasında Volkan Asya’yı Ali ile tehdit eder. Asya her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü sırada Volkan Ali’yi kaçırır. Final bölümünde Ali anne ve babasını terk ederek kendi yoluna gider. Doctor Foster’dan farklı olarak hikaye 2 sene sonrasına gidiyor. Asya’nın kapısı çalıyor ve kimin geldiği görünmese de Ali olduğu varsayılıyor. Kore versiyonu da bu şekilde sona eriyor.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Sadakatsiz'in sezon finali bölümü ise 2 Haziran Çarşamba 20.00'de Kanal D'de olacak. 

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi dizi dizi haberleri Sadakatsiz sadakatsiz sezon finali