Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi

Son dönemin popüler çiftlerinden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Fethiye'de güneşin tadını çıkarıyor. Havuz başında romantik anlar yaşayan çift, birbirini öpücüklere boğdu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasını fırsat bilen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Fethiye’de tatil yapıyor. Ünlü çifte, arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran da eşlik ediyor. 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi - Resim : 1

OTELİN DÖRT GÜNLÜĞÜ 20 BİN TL 

Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'la Kaş'ta yaptıkları tekne tatilinin ardından Fethiye'de dört günlüğü 20 bin TL olan özel havuzlu, jakuzili lüks bir otelde görüntülendi. Sabah saatlerinde objektiflere takılan ikili, havuz başında aşka geldi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi - Resim : 2

Demet Özdemir havuz başına gelmeden önce sevgilisi Oğuzhan Koç etrafı düzenledi. Şezlongu hazırlayıp, şemsiyeyi açan Koç, sevgilisini alarak havuz başına indi. Özdemir'in etrafında adeta pervane olan Oğuzhan Koç, sevgilisinin havlusunu astı, içecek bir şeyler getirdi. Havuz başında ayrıldıktan sonra da Demet Özdemir'in ardında bıraktığı her şeyi toplayıp odalarına çekildi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi - Resim : 3

 Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran da bir ara çiftin yanına uğradı. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, havuzda keyifli vakit geçirdi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi - Resim : 4

Koç havuza girerken, Özdemir şemsiyenin gölgesinden ayrılmadı. Yüzen sevgilisini kahkahalarla izleyen Demet Özdemir, bir ara havuz başında dans etti.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç havuz başında aşka geldi - Resim : 5

Aynı şezlonga oturan ikili aşka gelip öpüşmeye başlayınca odanın balkonunda çifti izleyen Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran, "Oooo helal" diye bağırdı. Bunun üzerine ikili utanarak birbirlerinden ayrıldı.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Fethiye magazin haberleri demet özdemir fotoğrafları Doğduğun Ev Kaderindir dizisi