Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz, dün akşam 31. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Dizinin sezon finaline Derin ve Asya'nın içerisinde bulunduğu arabanın uçurumdan yuvarlanması damga vurdu. Peki, nefes kesen sahnelerin olduğu Sadakatsiz sezon finalinde neler oldu?

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz, 2 Haziran Çarşamba akşamı 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Seyirciden büyük ilgi gören dizinin sezon finali bölümü adeta nefes kesti.

Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü - Resim : 1

İKİ KADIN KARŞI KARŞIYA GELDİ 

Sezon finalinde; Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisi oldu. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüştü. Finale ise iki kadının da zor anları damga vurdu. Derin ve Asya'nın içerisinde bulunduğu arabanın uçurumdan yuvarlandığı anlar sosyal medyaya da damga vurdu.

Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü - Resim : 2

'Sadakatsiz' sezon finalinde; Asya, Derin’in evine giderek; onunla konuşmak istediğini ve onu bir yere götüreceğini söyledi. Derin, annesinin ikazına rağmen Asya ile gitti. Bunu Gönül Hanım’dan duyan Volkan ise Derin’e; Asya’yı rahat bırakmasını tembih etti.

Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü - Resim : 3

Asya, Derin'e annesini örnek göstererek Zeynep’in kendisi gibi olmasını istemediğini söyledi. Bunları dinlemeyen Derin, onun yardım teklifini kabul etmedi. Sonrasında eğer onunla istediği yere gelirse yardımını kabul edeceğine söz verdi.

Arabanın anahtarını alan Derin, Sapanca’ya Volkan’la ilk tanıştıkları yere gideceklerini söyledi. Derin’in hareketlerinden rahatsız olan Asya inmek istediğini söylese de başarılı olamadı. O sırada Volkan’la konuşan Asya, polise haber vermesini istedi. Buna sinirlenen Derin ise Asya’nın telefonunu camdan attı.

Öte yandan 'Sadakatsiz' 31'inci bölümde; Volkan’ın iş gezisi için gittiği Sapanca’da Derin’le tanıştığı ve bu aşkı devam ettirdiği açığa çıktı. Ancak kısa bir süre sonra Volkan’ın evli olduğunu öğrenen Derin’in her şeyi bilmesine rağmen bunu sürdürmesi dikkat çekti.

Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü - Resim : 4

Asya ile de evliliğine hiçbir şey olmamış gibi devam eden Volkan’ın iki yıl boyunca hem eşine hem sevgilisine söylediği yalanlar izleyenleri şaşırttı.Sezon finalinin son sahnesinde; Derin ile Asya, Derin’in arabanın kontrolünü kaybetmesiyle uçurumun kenarında kaldı. Aracın düşmesine ramak kala kızı Zeynep’i sayıklayan Derin’e kızan Asya ise “Kızın şimdi mi aklına geldi?” dedi.

Sadakatsiz'de şok sahne! Asya ve Derin uçurumdan düştü - Resim : 5

ASYA VE DERİN ÖLECEK Mİ? 

Ümitsizliği kapılan ve uçurumdan düşmemek için hareket bile etmeyen ikiliyi Volkan buldu. Ancak o sırada Derin ve Asya’nın içinde olduğu araç uçurumdan düştü.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Sadakatsiz dizi Sadakatsiz dizisi haberleri sadakatsiz sezon finali kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz 2 haziran Sadakatsiz 31. bölüm sezon finali Sadakatsiz sezon finalinde ne oldu sadakatsiz son bölümde neler oldu dizi haberleri