Sabancı ailesinde ünlü gelin-damat krizi

Haber Merkezi
Hande Erçel Magazin Haberleri
Sabancı ailesinde ünlü gelin-damat krizi

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden Sabancı'lar, son günlerde gelin-damat adaylarıyla gündemde. Hande Erçel ve Esra Bilgiç'in ardından şimdi de Kerem Bürsin, bir Sabancı ailesi üyesiyle görüşüyor. Ancak iddiaya göre; Sabancı ailesi üyeleri, bu durumdan dolayı rahatsızlık içerisinde.

Kerem Bürsin'in Sakıp Sabancı'nın torunu Melisa Tapan'la yaklaşık 6 aydır görüştükleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Öyle ki Kerem Bürsin'in yakın arkadaşı da olan ve cemiyetin bir başka ünlü ailesi olan Özilhan'lara gelin olan Yasemin Özilhan da iddiayı doğrulamıştı. Fakat ailede ünlü bir isimle görüşen tek torun Melisa Tapan değil. Hakan Sabancı oyuncu Hande Erçel ile, Faruk Sabancı ise oyuncu Esra Bilgiç ile birlikte.

Sabancı ailesinde ünlü gelin-damat krizi - Resim : 1

SABANCI AİLESİNDEN TORUNLARA AŞK KURALI GELDİ

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; bu durum Sabancı ailesi için rahatsızlık sebebi çünkü sosyal medyaya malzeme olmak istemiyorlar. İş insanı Ömer Sabancı'nın oğlu Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le son günlerde davetlerden çıkarken mikrofonlardan uzaklaşma sebebinin de bu durum olduğu iddia ediliyor. Evlenecekleri konuşulan çiftin, evliliğe dair soru almak da istemedikleri öne sürülüyor.

Sabancı ailesinde ünlü gelin-damat krizi - Resim : 2

Melisa Tapan-Kerem Bürsin cephesinde ise durum farklı. Kerem Bürsin durumu dert etmiyor fakat Melisa Tapan, aile kurallarına uymayı tercih ediyor.