Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi

Hayatını kaybetti Magazin Haberleri
Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan en büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez, ani ölümüyle De Niro ailesini sarstı.

Acı haberi, Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı, Drena De Niro duyurdu. Acılı anne, oğlunun dün hayatını kaybettiğini söyledi. Ancak Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni bilinmiyor.

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi - Resim : 1

Instagram hesabında oğlunun fotoğrafıyla birlikte açıklama metni paylaşan anne De Niro şu ifadeleri kullandı:

"Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun. Kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan şeydin. Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım" dedi.

51 yaşındaki aktris, Carlos Mare ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlunun ardından mesajını, "Çok derinden sevildin ve takdir edildin. Keşke sadece bu aşk seni kurtarabilseydi. Çok üzgünüm bebeğim" diye bitirdi.

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi - Resim : 2

LEANDRO DE NIRO RODRIGUEZ KİMDİR?

Dedesi Robert De Niro ve annesi Drena De Niro gibi Leandro De Niro Rodriguez de oyunculuk yapıyordu. Annesi Drena ile birlikte 2018 yapımı "Bir Yıldız Doğuyor" (A Star Is Born) filminde rol almıştı. Dave Chappelle'in canlandırdığı George "Noodles" Stone karakterinin oğlunu oynamıştı.

Leandro aynı zamanda 2005 yapımı "The Collection"da ve 2018 yapımı "Cabaret Maxime"de de annesi ile birlikte rol almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Leandro De Niro Rodriguez Robert De Niro magazin haberleri