"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle

"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle

Geçtiğimiz günlerde Alişan ve Demet Akalın'ın sabah programına 'risk grubundayım' diyerek katılmayan Hakan Altun'un kendi programını yapması dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un, Demet Akalın ve Alişan'ın sabah programına "Risk grubundayım" diyerek katılmak istememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Koronavirüs sebebiyle programlarına konuk bulamadıklarını savunan Alişan ve Demet Akalın, "İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar. 'Müziği bıraktım' diyorlar" şeklinde konuşmuştu.

"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle - Resim : 1

Çıkan haberlerin ardından Altun, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"Ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu videoyu çekme durumunda kaldım. Son dönemlerde yoğun bir şekilde beni ve ekip arkadaşlarımı müzikseverler ve dostlar arayıp, 'Hakan Altun müziği bırakmış' diye bir şeyler dolanıyormuş ortalarda. Bu kesinlikle yanlış bir anlaşılma. Sevgili Alişan ile Demet kardeşim bizzat kendileri beni arayıp, nazik bir şekilde programlarına davet ettiler. Ben de programın hayırlı, uğurlu olmasını diledim ancak Bodrum'da yaşadığımı ve 2020'de pandemiden dolayı şarkı söylemeyeceğimi iletmiştim kendilerine. Hem moralim bozuk, hem de ben riskli gruptayım. 2021 yılında da gece kulüplerini bırakıp, inşallah müzikseverlerle sağlıklı günlerde, konserlerde şarkı söylemeyi düşünüyoruz. Allah bu bedene can ve sağlık verdiği sürece ben şarkılarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada bizim haddimiz değil müziği bırakmak, ancak müzik bizi bırakabilir. Ölürüm de müziği bırakamam, müzik beni bırakana değin..."

"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle - Resim : 2

HAKAN ALTUN'DAN BEKLENMEYEN HAMLE

Bu olayın ardından Demet Akalın ve Alişan ile arası açılan Altun, önceki akşam kendi programı "Şarkılar Bizi Söyler"de ekran karşısına çıktı. Pandemi boyunca Bodrum'dan ayrılmayan Altun'un ekrana çıkmaya karar vermesi herkesi şaşırttı. 

"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle - Resim : 3

Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'yle aynı sahneyi paylaşan Altun, 'Şarkılar Bizi Söyler'de unutulmaz şarkıcı Müslüm Gürses'in şarkılarını seslendirdi.

İlk bölümü dün akşam ekrana gelen program sosyal medyada gündem oldu. 

"Risk grubundayım" diyerek teklifleri reddeden Hakan Altun'dan şaşırtan hamle - Resim : 4

Ünlü yapımcı Polat Yağcı imzası taşıyan 'Şarkılar Bizi Söyler' programı her perşembe saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Alişan Hakan Altun Sibel Can Hüsnü Şenlendirici Kanal D programları