Resmi süreç başladı! Şeyma Subaşı boşanıyor

Şeyma Subaşı Magazin Haberleri
Resmi süreç başladı! Şeyma Subaşı boşanıyor

Fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Mohammed Alsaloussi'den boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, 4 ay önce Marakeş'te görkemli bir düğünle evlenmişti. Çift, düğünden sonra balayı için önce Japonya'yı daha sonra ise Bali'yi tercih etmişti.

Resmi süreç başladı! Şeyma Subaşı boşanıyor - Resim : 1

18 Mayıs tarihinde özel bir uçakla Tokyo’ya giden çift, göz önünde olmamaya başlamıştı.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Subaşı, evlendikten sonra sosyal medyayı daha az kullanıyordu. Ünlü ismin Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden paylaştığı videoda parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekmişti.

Çiftin boşanacakları ortaya çıktı. Sabah’ın haberine göre çift, boşanmak için resmi süreci başlattı. Çifti boşanmaya götüren süreç Tokyo’da başladı.

Resmi süreç başladı! Şeyma Subaşı boşanıyor - Resim : 2

SORUNLAR BALAYINDA BAŞLADI

Balayında sorunlar yaşayan çift, iki hafta önce İstanbul'da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşadı ve Meedo ülkeyi terk etti.

İLK CELSEDE BOŞANACAKLAR

Çift geçtiğimiz hafta da boşanma protokolünü imzalayarak mahkemeye başvuru yaptı. Çift protokol imzaladığı için ilk celsede boşanacaklar.

Resmi süreç başladı! Şeyma Subaşı boşanıyor - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı magazin haberleri