Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile ilgili ilk kez konuştu

Magazin Haberleri
Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile ilgili ilk kez konuştu

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi, ihanet iddiaları nedeniyle bitmişti. Şimdilerde Mert Ramazan Demir ile sevgili olan Afra Saraçoğlu'nun, Mert Yazıcıoğlu'na Mert Ramazan Demir ile ihanet ettiği iddia edildi. Mert Yazıcıoğlu'ndan bu iddialara yanıt geldi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkıyla ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Mert Yazıcıoğlu ile sevgiliyken, Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını adlı dizide başrol olan Afra Saraçoğlu, 4 yıllık sevgilisinden ayrılmış ve aynı zamanda Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı da olan Mert Ramazan Demir ile sevgili olmaya başlamıştı.

Çiftin Mert Yazıcıoğlu'na ihanet ettikleri öne sürülmüştü. Öyle ki Kubliay Aka da, katıldıkları bir davette Mert Ramazan Demir ile tartışma yaşamıştı. Ve o dönemlerde ihanet iddiaları da gündeme gelmişti.

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka'ya bir magazin muhabiri, isim ve konu bilgisi vermeden dediği her şeyde haklı çıktığını söylemiş ve Aka da estağfurullah karşılığını vermişti.

"KUBİLAY NE DEDİYSE DOĞRUDUR"

Geçtiğimiz gün görüntülenen Mert Yazıcıoğlu'na bu konuşma ve ihanet iddiaları soruldu. Yazıcıoğlu, "Herkesin başına gelen şeyler. Sadece göz önünde olunca büyütülüyor. Kubilay ne dediyse doğrudur" cevabını verdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Mert Yazıcıoğlu Yalı Çapkını magazin haberleri