Ramo'nun yıldızı Murat Yıldırım isyan etti: Mutlu değiliz!

Ramo
Ramo'nun yıldızı Murat Yıldırım isyan etti: Mutlu değiliz!

Show TV'nin sevilen dizilerinden Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım, kendisine ve eşi Imane Elbani'ye hakaret eden sosyal medya kullanıcılarına sert tepki gösterdi.

Ramo dizisindeki partneri Esra Bilgiç’le yakıştırılan Murat Yıldırım'ın hayranları, eşi Imane Elbani'ye hakaret yağdırdı.

Her fırsatta eşine olan büyük sevgisini dile getiren Yıldırım, sosyal medya kullanıcılarının sınırı aşan sözlerine tepki gösterdi. 

Ramo'nun yıldızı Murat Yıldırım isyan etti: Mutlu değiliz! - Resim : 1

"HAKARET ETTİĞİNİZ KADIN 5 KEZ BEBEK KAYBETTİ"

Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Murat Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Bazı fanlara... Normalde sosyal medyayı fazla takip etmediğimi siz de bilirsiniz ama bu benim de rahatsız olacağım boyutlara geldiği için yazıyorum. Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar... O hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada Esra'yı önerdi. Kimyamızın uyacağını söyledi ve benim de kanal ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük. Bu bir dizi ve en profesyonel halimizle duruşumuza da devam edeceğiz. Bunları yazdım, belki içinde biraz öğretici bir şeyler bulursunuz diye... 'Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir'. Bu durumdan ne ben mutluyum ne de Esra.... Esra sizi daha önce uyardı. Umarım sonlanır, sağlıcakla."

Ramo'nun yıldızı Murat Yıldırım isyan etti: Mutlu değiliz! - Resim : 2

MURAT YILDIRIM'IN EŞİ KİMDİR? İMAN ELBANİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Faslı olan İman Elbani 1987 yılında doğdu. 2008 yılında Fas’ta güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmada güzellik kraliçesi seçildi. Aynı yıl düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci oldu. Elbani, Londra’da eğitim aldı. Eğitimi boyuncu Mısır'da ve Fas'ta birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı.

Murat Yıldırım ve İman Elbani çifti 2016’da evlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Ramo Murat Yıldırım Ramo dizisi haberleri Esra Bilgiç Imane Elbani kaç yaşında