Ramo'da sürpriz ayrılık! Olgun Şimşek diziye veda etti

Ramo
Ramo'da sürpriz ayrılık! Olgun Şimşek diziye veda etti

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo, dün akşam 28. bölümüyle ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Cihangir'i canlandıran usta oyuncu Olgun Şimşek, diziye veda etti.

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum'un paylaştığı Ramo dizisi, 15 Ocak Cuma akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Diziye geçtiğimiz haftalarda veda eden başrol oyuncularından Yiğit Özşener'den sonra bir ayrılık daha yaşandı.

Dizide Ramo, düşmanı Cihangir'den intikamını aldı. Elindeki pompalı tüfeği Sibel'e doğrultan Cihangir karşısında Ramo'yu buldu. Ramo ise 3 kurşunla Cihangir'i öldürdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Ramo kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek 28. bölümde diziye veda etti.

Ramo'da sürpriz ayrılık! Olgun Şimşek diziye veda etti - Resim : 1

Ramo'nun resmi sosyal medya hesabından da Olgun Şimşek'e veda paylaşımı yapıldı.

Ramo'da sürpriz ayrılık! Olgun Şimşek diziye veda etti - Resim : 2

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

Olgun Şimşek, 1971'de Bursa'da doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Bursa, Mustafakemalpaşa'da tamamlamış, Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümü mezunu olan oyuncu, 1993 yılında sanat hayatına başladı.

Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki "Kudret" tiplemesiyle ile Yedi Numara komedi dizisindeki "Sabit Ballıoğlu" tiplemesiyle ve İbo Show'daki "Güçlü" karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Olgun Şimşek, Yazı Tura filmiyle birçok ödül kazanmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Ramo dizisi Olgun Şimşek Murat Yıldırım