Pucca, eski eşiden böyle intikam aldı! Çelenk gönderip...

Magazin Haberleri
Pucca, eski eşiden böyle intikam aldı! Çelenk gönderip...

Sosyal medyada Pucca kullanıcı adıyla tanınan Selen Pınar Işık, geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta kendisine "İyi ki boşandık" yazılı çiçek gönderen eski eşi Serhat Karagöz'den böyle intikam aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ikili 14 Şubat sevgililer günü için yaptığı paylaşımla güldürdü.

Pucca lakabıyla tanınan Selen Pınar Işık 2015 yılında evlendiği oyuncu Osman Karagöz ile 2018 yılında boşandı. Bu evlilikten Batı isimli bir oğlu olan Işık, geçtiğimiz sene 14 Şubat Sevgililer Günü'de kendisine kırmızı gül göndererek "İyi ki boşandık" diyen eski eşinden intikam aldı.

Pucca

"İYİ Kİ BOŞANDIK, PİŞMAN DEĞİLİM”

Serhat Karagöz de geçtiğimiz sene 14 Şubat'ta Pucca'ya kırmızı güllerden oluşan bir buket göndererek "Kim bilir beraber olsaydık şu an 6. Sevgililer Günü'nü beraber kutluyor olacaktık. Şu an Kapadokya'da sen, ben ve Batı şarap içip ortalığı izliyor olabilirdik. Sana sürpriz yapmak için 1 hafta öncesinde tatlı bir telaş içinde olacaktım. Ama şu an öyle telaşsızım ki gram pişman değilim. İyi iki boşandık. Ne rahatım ya. Mis gibi hayatım. Boşandığın için teşekkür ederim. Ya ben nefes alıyormuşum. Bu çiçeği boşandığımı için kalpten yolluyorum" notunu yazmıştı.

Pucca

"İYİ Kİ SENİ BOŞAMIŞIM" DİYEREK İNTİKAM ALDI

Esprili paylaşımlarıyla tanınan Pucca, eşi eşine üzerinde "Çok şükür iyi ki seni boşamışım" notlu çelenk gönderdi. Gelen çelenk karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Karagöz ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak eski eşine cevap verdi. Çelengin önünde poz veren Karagöz, "Tamam da çelenk de göndermezsin be. Öldüm sandım. Mahalle cenazem var sandı" ifadelerini kullandı.

Pucca

"BİR SENE BOYUNCA İNTİKAMIMI ALMAK İÇİN BEKLEDİM"

Instagram hesabından paylaşım yapan Selen Pınar Işık ise "Bir sene boyunca bugün gelsin de intikamımı alayım diye sabırla sükutla erdemle bekledim. Allah'ım hamd olsun sen beni hangi ateşinden içinden almışsın şükür" dedi.

Pucca, eski eşiden böyle intikam aldı! Çelenk gönderip... - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Pucca Selen Pınar Işık Osman Karagöz magazin magazin haberleri sosyal medya