Popüler YouTube dizisinin yıldızı yatağında ölü bulundu

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Popüler YouTube dizisinin yıldızı yatağında ölü bulundu

YouTube'un popüler dizisi "Soft White Underbelly"de seks işçiliğinden ve uyuşturucu bağımlılığından kurtuluş hikayesini anlatan 25 yaşındaki Amanda, yatağında ölü bulundu.

YouTube'da yayınlanan "Soft White Underbelly" dizisinde madde bağımlığından ve seks işçiliğinden kurtuluşunu anlatan Amanda, 25 yaşında hayatını kaybetti.

Kötü haber, geçtiğimiz cumartesi günü YouTube’a yüklenen 25 dakikalık "Amanda (Mayıs 2021)" adlı videoda paylaşıldı. 

Jevremoviç, "9 Mayıs Pazar günü, tedavi merkezi personeli Amanda'nın odasına gittiğinde sadece huzur içinde uyuduğunu düşündü ancak yanına yaklaşınca öldüğünü fark etti. Bu bizim için gerçekten çok büyük bir şok oldu" dedi.

Amanda’nın babası ise, "Uzun süreli uyuşturucu kullanımının neden olduğu fiziksel hasarla birlikte, genç bir evsiz kadın olarak katlandığı çok sayıda şiddetli tecavüz ve dayak sonucunda maruz kaldığı travmatik beyin yaralanmalarından (TBI) öldüğüne inanılıyor. Los Angeles sokaklarında yaşıyor" diye konuştu.

Fotoğrafçı Mark Laita'nın projesi "Soft White Underbelly", Nisan 2016'da YouTube'da başlatıldı. O zamandan beri, kanal 2 milyondan fazla aboneye, bağımlılığın pençesindeki insanların samimi portrelerini ve onların iyileşme yolculuğunu aktarıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler youtube