Piyanist Kerem Görsev Poster’de!

Haber Global
Piyanist Kerem Görsev Poster’de!

Haber Global'de, Narmin Balayeva'nın sunumuyla ekrana gelen 'Poster', 30 yılı aşkın müzik kariyerinde 18 albüm yayınlayarak büyük başarılara imza atan piyanist Kerem Görsev’i ağırlayacak.

Marmaris Uluslararası Kültür Sanat Festivali'ne katılan Görsev, hem etkinliği hem de bilinmeyen yönlerini anlatacak.

Piyanist Kerem Görsev Poster’de! - Resim : 1

Poster, Azerbaycan’ın yaşayan mirası olarak bilinen ressam Sakit Mammadov’un küratörlüğünü yaptığı, Türk dünyasından da büyük sanatçıların yer aldığı Tophane-i Amire Kültür Merkezi’ndeki “Resmin Türkçesi: Türk Dünyasının Tuvalde Buluşması” sergisini gezecek.

Programın “Güzellik- Sağlık” bölümünde genetik testler ele alınacak. Balayeva, Prof. Dr. Berrin Pehlivan’ı konuk edecek. Pehlivan, genetik testlerin hangi amaçla yapıldığını ve testlerin kimlere ve nasıl uygulandığını anlatacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Piyanist Kerem Görsev Poster’de! - Resim : 2

KEREM GÖRSEV KİMDİR?

Çeşitli caz kulüplerinde Ed Howard, Rabin Kenyata, Doris Troy, Vinnie Night, LaVerne Butler, Allan Harris gibi caz müzisyenleriyle çalıştı. 1994 yılında ilk albümü “Hands and Lips”i yayınladı. 2010 yılında yayınladığı ‘Therapy’ albümü, 2011 yılında “Büyük Caz Orkestraları” kategorisinde Grammy aday adayı oldu. Grammy ödüllü caz müzisyenleri ile hem albüm kayıtlarında birlikte çalıştı hem de Türkiye’de birçok konser ve caz festivalinde aynı sahneyi paylaştı. 1997 yılından bu yana yaptığı ‘Kerem Görsev’le Caz’ isimli televizyon programı ve uzun yıllar devam eden radyo programları ile caz müziğinin Türkiye’de yaygınlaşması ve tanınmasında büyük katkısı oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global poster Kerem Görsev