Pis Yedili'nin yıldız oyuncusu son haliyle görenleri şaşırttı

Pis Yedili'nin yıldız oyuncusu son haliyle görenleri şaşırttı

Bir zamanların sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'de 'Alice' karakterine hayat veren genç oyuncu Ecem Karavus son haliyle görenleri şaşırttı.

Sevilen gençlik ve komedi dizisi sayesinde birçok genç oyuncu rüştünü ispatlayarak milyonlara ulaştı. Hem büyükleri hem de çocukları ekran başına kilitleyen Pis Yedili dizisi oyuncularının güncel halleri de merak konusu. Bunlardan biri de sevilen genç oyuncu Ecem Karavus. Dizide canlandırdığı Alice karakteriyle geniş kitlelere ulaşan genç oyuncu son hali ile görenleri şaşırttı. Bir dizi estetik operasyon geçiren ve sarı saçlarını açık kahverengi boyatan Karavus son haliyle beğeni topladı.

Başrollerinde Eda Ece, Kadir Doğulu gibi isimlerin yer aldığı zamanının fenomen dizisi Pis Yedili'nin sevilen oyuncularından Ecem Karavus 32 yaşında. Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde okurken okulu donduran genç oyuncu çeşitli reklamlarda yer aldı.

Pis Yedili dizisinin sona ermesinin ardından Dinle Sevgili, Muhteşem Yüzyıl, Alın Yazım ve Bay Yanlış gibi projelerde de boy gösteren Karavus buradaki rolleriyle de büyük beğeni topladı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Pis Yedili