Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid
Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 137. bölümü yayınlandı. 5 Şubat 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi tek parça full olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizinin 137. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen 137. bölümü saat 20:00'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki haberimizde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 136. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Duyun-u Umumiye’ye olan borçların biteceğini söyleyen Abdülhamid, planını saklı tutar. İngiltere ise bu sefer kozunu büyük oynar. Ünlü banker Ernest Cassel artık payitahttadır. Saray tarafından görevlendirilen Eşref Aziz, bugüne kadar hiç duymadığı gizli bir örgütle karşılaşır. Kaşgarlı Nadir Bey’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.Naime ve Aliye, Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürmüştür. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler için Naime’den şüphelenir. Aradığı kanıtı da bulunca haremde artık kılıçlar çekilir.

PAYİTAHT 137. BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin 137. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

 

Payitaht dizisi trt dizileri trt payitaht abdülhamid son bölüm izle dizi izle dizi haberleri