Paris Hilton, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi! 'Benim sonsuzluğum başlıyor''

Magazin Haberleri
Paris Hilton, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi! 'Benim sonsuzluğum başlıyor''

Daha önce aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan dünyanın en zengin varisi Paris Hilton, dördüncü nişanlısı Carter Reum ile nikah masasına oturdu. Çift, Barron'un Bel-Air malikanesinde hayatlarını birleştirdi.

Haftalardır bekarlığa veda partileri düzenleyen 40 yaşındaki Paris Hilton ile iş insanı Carter Reum, Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi. Üç gece sürecek olan kutlama, resepsiyonla başladı. Cuma günü Santa Monica İskelesi’nde bir karnaval ile devam edip ve cumartesi sona erecek.

Paris Hilton, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi! 'Benim sonsuzluğum başlıyor'' - Resim : 1

Törene aralarında Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, Paula Abdul'ün de bulunduğu birçok ünlü düğünün konukları arasındaydı.

40 yaşındaki otel varisi, düğünden hemen önce birkaç kıyafet değişikliği yaptığını söylemişti.

Paris Hilton, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi! 'Benim sonsuzluğum başlıyor'' - Resim : 2

Hilton, gelinlikle ilk fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Ünlü isim, fotoğrafına "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor" notunu yazdı. 

Paris Hilton, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi! 'Benim sonsuzluğum başlıyor'' - Resim : 3

"O BENİM HAYALİMDEKİ ADAM"

İlişkilerini ilk olarak Nisan 2020’de teyit eden çift, şubat ayında nişanlanmıştı. Reum, Hilton ile bir yıllık beraberliklerinin ardından evlenme teklifini bir adada gerçekleştirdi ve Jean Dousset tarafından tasarlanan zümrüt kesim bir pırlanta yüzük hediye etti.

Hilton, ocak ayında Reum ile olan ilişkisini açıkladı ve Mara Schiavocampo’ya The Trend Reporter with Mara podcast’inde şunları söyledi: “O benim hayalimdeki adam… Her zaman düğünümüzü ve bebeğimizin isimlerini planlamaktan bahsediyoruz. Hayatımın bir sonraki adımına geçmek için gerçekten heyecanlıyım ve sonunda gerçek bir hayata sahip gibiyim.”

Hilton, sosyal medyadan da düğün hazırlığı ile ilgili sık sık paylaşımlar yaptı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Paris Hilton Carter Reum magazin magazin haberleri