Paris Hilton gözyaşları içerisinde anlattı: "Aylarca istismar edildim"

Paris Hilton gözyaşları içerisinde anlattı: "Aylarca istismar edildim"

Dünyaca ünlü sosyetik isim Paris Hilton, 17 yaşında yatılı okulda okurken aylarca istismara edildiğini açıkladı.

39 yaşındaki Paris Hilton, Utah Eyalet Meclisi'nde, yatılı tedavi merkezlerinde kalan gençlere daha fazla hükümet gözetimi sağlanmasını destekleyen yasa tasarısı hakkında konuştu.

Hilton, 17 yaşındayken, yatılı okulda istismara uğradığı anları gözyaşları içerisinde anlattı. 

"HÜCRE HAPSİNE GÖNDERİLDİM"

Hilton, yatılı okulda darp edildiğini, kendisine zorla bilmediği ilaçların içirildiğini, duş alırken izlendiğini ve ceza olarak çıplak hücre hapsine gönderildiğini açıkladı. 

Paris Hilton gözyaşları içerisinde anlattı: "Aylarca istismar edildim" - Resim : 1

KABUSLARI SONA ERMİYOR!

Bu kadar kişisel bir şey hakkında konuşmak korkutucu diyen Hilton, yıllar önce yaşadığı travmatik olaylar nedeniyle hala kabus gördüğünü ve uykusuzluk çektiğini belirtti. 

Hilton, "Pek çok çocuğun aynı istismarı yaşadığını düşünerek geceleri hala uyuyamıyorum ve siz de yapmamalısınız" sözlerini dile getirdi.

“ZİHİNSEL VE FİZİKSEL OLARAK İSTİSMARA UĞRADIM”

Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hilton sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Günlük olarak sözlü, zihinsel ve fiziksel olarak istismara uğradım. Dış dünyayla bağlantım koptu ve tüm insan haklarım elimden alındı. Çocukken delici bakışların sürekli çıplak vücuduma olduğunu hissettim. Ben sadece bir çocuktum ve her gün istismar edildiğini hissettim.

Bu tasarı kesinlikle birçok çocuğa yardım edecek, ancak açıkça yapılacak daha çok iş var ve değişim gerçekleşene kadar durmayacağım.”

Paris Hilton gözyaşları içerisinde anlattı: "Aylarca istismar edildim" - Resim : 2

Hilton, ayrıca ekibi ile birlikte, benzer istismara maruz kalanlara destek için bir web sitesi kurdu. Mağdurların ifadelerinin yer aldığı sitede iyileştirici ve önleyici yasaların çıkarılması için çalışmalar yürütülüyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Paris Hilton magazin haberleri