Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı!

Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı!

Levent Yüksel'in evlendiği Özlem Öztürk kimdir? Sürpriz bir nikahla ünlü sanatçı Levent Yüksel ile dünya evine giren Özlem Öztürk ile sanatçının yolu aslında sporla kesişti. İşte Özlem Öztürk hakkında bilmedikleriniz

Ünlü sanatçı Levent Yüksel ile sade bir düğünle evlenen Özlem Öztürk ile sürpriz nikahın perde arkasında Levent Yüksel'in Macfit Mavişehir'de gittiği spor salonu yer alıyor. Peki Özlem Öztürk kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

ÖZLEM ÖZTÜRK: LEVENT YÜKSEL'İN GİTTİĞİ SPOR SALONUNUN YÖNETİCİSİ KİMDİR?

14 Temmuz 1981 doğumlu Özlem Öztürk, 39 yaşında. Önceki evliliğinden 11 yaşında Defne isimli bir kızı olan Özlem Öztürk, Celal Bayar Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2005 yılında girdiği Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Yönetim Bilgi Sistemleri alanında yüksek lisansını tamamladı.

İş hayatına 2004 yılında Citibank'ta Satış Temsilcisi olarak başlayan Özlem Öztürk, daha sonra AvivaSA'da yine satış temsilcisi olarak görev aldı.

Garanti Bankası'nda 4.5 yıl boyunca satış yöneticisi olarak görev alan Özlem Öztürk, 2010 yılında bankacılık kariyerine ara vererek 2011'de ReMAX'ta satış proje koordinatörlüğü yaptı. 2013'te yeniden sigortacılığa dönen Özlem Öztürk, Anadolu Hayat Emeklilik'te 1 yıl satış müdürü olarak görev aldıktan sonra 2014'ten bugünü yürüteceği Mars Sportif'e ait MacFİT Mavişehir şubesinin klüp yöneticiliğine getirildi.

Burada Levent Yüksel ile tanışan Özlem Öztürk ile Levent Yüksel ile 8 Haziran 2020'de sade bir düğünle evlendi. 

Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı! - Resim : 1

Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı! - Resim : 2

Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı! - Resim : 3

Özlem Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Levent Yüksel'in spor tutkusu aşka kapı açtı! - Resim : 4