Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor! Sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor! Sağlık durumu hakkında bilgi verdi

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Usta sanatçı, önceki gün rutin kontroller için geldiği hastane çıkışı görüntülendi.

2013'te yakalandığı lenf kanserini atlatan Özkan Uğur, 2020'de tekrar kanser tedavisi görmeye başladı. MFÖ grubunun üyelerinden Uğur, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere takıldı.

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur, sağlık durumunu soran muhabirlere “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda” açıklamasında bulundu.

Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor! Sağlık durumu hakkında bilgi verdi - Resim : 1

"YAKINDA KAVUŞACAĞIZ"

Temmuz ayı ile birlikte konserleri başlayacağı hatırlatılan Uğur, “İnşallah sahnelere başlayacağız. Seyircimizi çok özledik. Yakında hep birlikte kavuşacağız” diye konuştu.

Özkan Uğur, 2013 yılında lenfomaya yakalanmış ve gördüğü tedavi sonrası hastalığı yenmişti. Uğur'un, geçtiğimiz yıl hastalığı nüksetti ve yeniden tedavi görmeye başladı.

Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor! Sağlık durumu hakkında bilgi verdi - Resim : 2

"BU MAÇTAN DA GALİP ÇIKTIM" 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdeleyen Uğur, şunları söylemişti; "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda virüs belasından da kurtuluruz."

Özkan Uğur'un kanser tedavisi sürüyor! Sağlık durumu hakkında bilgi verdi - Resim : 3

"AYNI OĞLU ALİŞAN" 

Yakın arkadaşı Mazhar Alanson, 'MFÖ' grubundan Özkan Uğur'un gençlik fotoğrafını sosyal medya hesabından, 'Aynı oğlu Alişan' notuyla paylaşmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Özkan Uğur Özkan Uğur'un sağlık durumu magazin haberleri