Özgü Namal'ın vefat eden eşi Serdar Oral'ı komşuları anlattı: Garibanlara yardım ederdi

Özgü Namal'ın vefat eden eşi Serdar Oral'ı komşuları anlattı: Garibanlara yardım ederdi

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral'ın ani ölümü ailesini olduğu kadar komşularını da üzdü.

Oyuncu Özgü Namal ve uzun yıllardır birlikte olduğu Serdar Oral yaklaşık 4 yıl önce Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Yayla Mahallesi'ne yerleşti.

Geçtiğimiz gün, 53 yaşındaki Serdar Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özel uçakla İstanbul'a gönderilen Serdar Oral, Kanlıca’daki Aile mezarlığına defnedildi.

“YARDIMSEVERDİ”

Oral'ın vefatının ardından açıklamalarda bulunan Köyceğiz'deki mahalle sakinlerinden Şeniz Güçlü, “Yeni gelmişlerdi köyümüze. Serdar Bey çok iyi insandı, gelip gidiyordu. Alışverişini kendi yapıyordu. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara çok yardım ederdi. Serdar Bey'le sürekli görüşürdük. Her gün geliyordu, yazın burada kalıyordu. Özgül Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı” dedi.

“SEVİLEN BİRİYDİ”

Mahalle Muhtarı Muhtar Halil Demir, Oral'ın yardımsever biri olduğunu belirterek, “Serdar Bey, 3-4 yıldır mahallede yaşıyor. Çok sevilen, sayılan bir kişiydi. Özgü Hanım olsun, Serdar Bey olsun çok iyilerdi. İki tane küçük çocukları vardı. Allah rahmet eylesin. Serdar Bey çok iyi bir insandı. Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı, ‘Yardım edilecek birileri var mı?’ diye. Bir hafta önce gelmiş ama biz görüşemedik. Mekanı cennet olsun inşallah, komşuluğu çok iyiydi” dedi.

“GARİBANLARA YARDIM EDERDİ”

Köyde yaşayan Aydemir Erdoğan ise, “İyi insanlardı ve çok yardımseverlerdi, garibanlara yardım eden birisiydi. Tanışma fırsatımız olmadı ama köyde hep duyuyorduk. Bayağı duydum hayırsever olduğunu, iyilik yaptığını. Komşular olarak çok üzgünüz. Burada ünlü birinin yaşaması ve yardımsever olması bizim için iyiydi, mekanı cennet olsun” diye konuştu. (Uçankuş)

Serdar Oral Özgü Namal muğla Köyceğiz