Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

Oyuncu Özgü Namal'ın uzun yıllardır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası olan 53 yaşındaki Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral, bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Oral, Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Haberi alan Oral'ın eşi Özgü Namal da hastaneye geldi. Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu olan çift, Köyceğiz'de gözlerden uzak bir şekilde yaşam sürüyordu.

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti - Resim : 1

DOĞAYLA İÇ İÇE YAŞIYORLARDI

Özgü Namal, 2013 yılında ‘Merhamet’ adlı dizinin ardından nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu aşkla birlikte hayatını değiştiren Özgü Namal oğlu Nefes (5) ile kızı Elem Su’yu (3) dünyaya getirdi.

Ardından Muğla Köyceğiz’e yerleşen çift, doğayla iç içe bir yaşam sürüyordu.

Özgü Namal ile Serdar Oral evlenmeyeceklerine dair birçok kez açıklama yapmıştı.

SERDAR ORAL KİMDİR? 

Serdar Oral, 2006 yılında bir solaryum firmasının genel müdürlüğünü yaptı. Daha sonra ise Fethiye'ye yerleşti. Burada uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi. Daha öncesinde iki evlilik yapan Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor.

Oral'ın ilk eşi Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı var.

Kaynak: DHA

Özgü Namal Serdar Oral