Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğün tarihi belli oldu

Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğün tarihi belli oldu

Fenerbahçe'de forma giyen Ozan Tufan, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda yapılacak törenle nişanlısı Rojin Haspolat'la evlenecek.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 2015 yılından beri Fenerbahçe’de top koşturan, önceki gün milli maçta Norveç’e iki gol atarak herkesin gönlünde taht kuran Ozan Tufan, nişanlısı Rojin Haspolat’la 31 Mart Çarşamba günü evleniyor. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la istemeye gittiği Rojin Haspolat’la yine Ali Başkan’ın şahitliğinde evlenecek. Çırağan Sarayı’nda kıyılacak nikahın diğer şahidi ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu olacak.

Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğün tarihi belli oldu - Resim : 1

2 yıldır birlikte olduğu Rojin Haspolat’ı geçtiğimiz ağustos ayında Ali Koç’un desteğiyle babasından istemeye giden Ozan Tufan, yaklaşık 1 yıldır nişanlısıyla evlilik hazırlığı yapıyordu. Hazırlıklarını tamamlayan çift, büyük gün olarak 31 Mart tarihini seçti. Çift, pandemi kuralları gereği görkemli bir düğün yerine küçük bir merasimle dünyaevine girecek.

Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğün tarihi belli oldu - Resim : 2

ROJİN HASPOLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu yani 24 yaşında olan Rojin Haspolat, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat, Eğlence ve Medya Yönetimi bölümü mezunu. Kariyerine öğrencilik yıllarında Doğan Dergi Grubu'na bağlı ELLE Magazin dergisinde Moda Stilisti Yardımcısı olarak adım atan Rojin Haspolat, daha sonra stajına Harper's Bazaar dergisinde devam etti.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, internet sitesinde "Türkiye'nin demokratikleşmesi ve bireysel özgürlüklerin müzakere edilmediği bir yaşam idealine katkı sağlamak amacı ile kurulduğu" belirtilen Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği'nde 7 ay çalıştı. Rojin Haspolat en son Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararaısı Sanat Festivali Atta Festival'de 1.5 yıla yakın Direktör Yardımcılığı görevini yürüttü. 

Yardımseverliği ile dikkat çeken Rojin Haspolat, Diyarbakır Silvan'da Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulunda ve Van Bahçesaray Güneyyamac Şehit Uzman Çavuş Faik Balcı İlkokulu'nda ihtiyaç sahibi çocuklara Ozan Tufan ile birlikte yaptığı yardımlarla öne çıktı. 

Ozan Tufan ve Rojin Haspolat'ın düğün tarihi belli oldu - Resim : 3

Rojin Haspolat Ozan Tufan Rojin Haspolat kimdir kaç yaşında fenerbahçe Ali Koç Çırağan Sarayı