Hadise sosyal medyadan duyurdu: Hukuki işlemleri başlatacağız!

Hadise sosyal medyadan duyurdu: Hukuki işlemleri başlatacağız!

Ünlü şarkıcı Hadise, Clubhouse'da adını kullanarak hesap açan ve sesini taklit ederek insanlarla konuşan kişi ile ilgili hukuki süreci başlatmaya hazırlanıyor.

Hadise, son dönemin popüler uygulamaları arasında yer alan Clubhouse'da adını kullanarak hesap açan kişi ile ilgili hukuki süreci başlatacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

35 yaşındaki Hadise, Instagram hesabından yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse'da benim adımla açılmış bir hesap, benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş, hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum."

Hadise sosyal medyadan duyurdu: Hukuki işlemleri başlatacağız! - Resim : 1

HADİSE'DEN KADINLARA ÇAĞRI! "SİL GİTSİN"

Oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkisine yeniden şans veren Hadise, geçtiğimiz gün makyajsız pozunu Instagram hesabından yayınladı. Yeni bir akım başlatan ünlü şarkıcı, "Makyajsız pazartesi" etiketi ile yaptığı paylaşımla doğal güzelliğini gözler önüne serdi.

Hadise, "Sana benzemeyen ne varsa sil gitsin! Sen gerçek sensen güzelsin" sözleriyle takipçilerine çağrıda bulundu. Koronavirüs pandemisi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan şarkıcının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

Hadise sosyal medyadan duyurdu: Hukuki işlemleri başlatacağız! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Clubhouse sosyal medya hadise sosyal medya magazin haberleri