Ozan köşeye sıkışıyor... Alev Alev dizisinin 21. bölümünde neler olacak?

Alev Alev
Ozan köşeye sıkışıyor... Alev Alev dizisinin 21. bölümünde neler olacak?

Show TV'nin heyecan fırtınası şeklinde geçen dizisi Alev Alev'in 21. bölümünde Ozan köşeye sıkışıyor. İşte Alev Alev dizisinin merakla beklenen 21. bölümünün konusu. 

Alev Alev dizisinde bu hafta dananın kuyruğu kopuyor. Dizinin 21. bölümünde Ozan'ı zor anlar bekliyor.

Alev Alev'in önceki bölümünde Cemre evin içinde Çelebi'nin açığını ararken, Tomris'ten aldığı fikirle Çelebi'yi durdurmanın yolunu bulmuştu.

Fakat başarıya ulaşabilmek için adımlarını son derece gizli atmak zorundaydı. Restorandaki kavgadan sonra Ömer geri adım atmazken Rüya ile arası iyice açıldı.

İskender Bülent'e karşı Çiçek'in yanında olurken, Çelebi'nin müdahalesi İskender'i uçurumun kenarına sürükledi. Ozan ve Cemre görüşebilmek için büyük tehlikeleri göze alırken, buluşmaları hayatlarını sonsuza dek değiştirdi.

Alev Alev'in 21. bölümünün konusu

Cemre ve Ozan'ın öpüşmesinin ardından Çelebi'nin gizlice kurduğu plan, Ozan'ın köşeye sıkışmasına yol açar.

Cemre ve Ozan'ın öpüşmesinin ardından Çelebi'nin gizlice kurduğu plan, Ozan'ın köşeye sıkışmasına yol açar. Ömer'in ani evlilik teklifine Rüya'nın verdiği sürpriz karşılık, ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir. Atlas neden konuşmadığını Çiçek'e anlatırken, İskender ve Çiçek kendilerini, Bülent'in karşısında, şok edici bir durumun içinde bulur. Tomris için tünelin ucundaki ışık belirirken, sürpriz bir isim serbest kalmasına yardımcı olur. Cemre Çelebi'ye karşı olan mücadelesinde çok tehlikeli bir risk alarak, kocasının açığını bulmaya çok yaklaşır.

Alev Alev'de Ozan rolünü oynayan Berkay Ateş kimdir?

Alev Alev dizisinde Ozan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Berkay Ateş’tir. Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ardahanlı olan Ateş, tiyatro eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Berkay Ateş, oyunculuk kariyerine 2013 yılında ‘Yarım Kalan Mucize’ isimli sinema filmi ile başlamıştır. Anne dizisinde hayat verdiği ‘Cengiz’ karakteriyle adını duyuran oyuncu, Çukur dizisindeki ‘Mahsun’ rolüyle kariyerinde zirveye ulaşmıştır.

Alev Alev Alev Alev dizisi dizi haberleri dizi show tv dizileri Berkay Ateş kimdir