Oyuncu Sinan Albayrak, deprem bölgesi için yapılan yorumlara tepki gösterdi

Magazin Haberleri Deprem 14 Mayıs Seçimleri 2023 Seçimleri

Oyuncu Sinan Albayrak, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından deprem bölgesindeki vatandaşların oy tercihleri için yapılan yorumlara tepki gösterdi.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından deprem bölgesindeki vatandaşların oy tercihini sosyal medyada bazı kullanıcılar eleştirdi.

Oyuncu Sinan Albayrak, deprem bölgesi için yapılan yorumlara tepki gösterdi - Resim : 1

Oyuncu Sinan Albayrak yapılan yorumlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Sinan Albayrak, depremzedelere çirkin sözler sarf edenlere şu şekilde seslendi:

"Seçimle alakalı kendi adıma herhangi bir paylaşım yapmamaya özen gösterdim, gayret ettim. Çünkü herkesin iğrenç bir şekilde çirkin bir şekilde karşılıklı olarak atışmasından, buna dahil olma endişesinden dolayı açıksa ben de kendimi böyle bir durumdan geri çektim. Ancak bugün okuduğum mesajlar deprem bölgesiyle alakalı olarak deprem bölgesinden iktidara gelen oylarla alakalı olarak yapılan yorumlar gerçekten artık midemi bulandırdı. İğrenç insanlarsınız... Bunu söylediğim kişiler bana cevap verecek olan kişilerdir. Onlara söylüyorum iğrenç insanlarsınız. Deprem bölgesindeki insanlara "Keşke hepiniz ölseydiniz, katiline aşık, katil seviciler" diye o deprem bölgesindeki o insanlara hakaret eden insanlara sesleniyorum. Siz var olmaması gereken ucube yaratıklarsınız..."

Oyuncu Sinan Albayrak, deprem bölgesi için yapılan yorumlara tepki gösterdi - Resim : 2

"BU YAZILANLARI HER ŞEYİNİ KAYBETMİŞ İNSANLAR OKUYOR"

Öte yandan önceki gün Bergüzar Korel de yapılan yorumlara tepki göstermişti.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen…” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

sinan albayrak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs seçimi sosyal medya magazin haberleri