Oyuncu Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla darp edildi!

ABD
Oyuncu Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla darp edildi!

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun hamile olduğu ve oyuncu olmak için Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edildiği iddia edildi.

Hayat ismi ile "Çocuk Gelin" karakterini canlandırdığı "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile nikah masasına oturmuştu.

HORTUMLA DARP EDİLDİ İDDİASI

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun hamile olduğunu ve oyuncu olmak için Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edildiğini iddia etti.  

"VURMA HAMİLEYİM"

Akay'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

Görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş.

 

Oyuncu Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla darp edildi! - Resim : 1

 

Patrick Grady Meltem Miraloğlu magazin haberleri