Oyuncu Burak Sergen taburcu oldu! "12 gün uyumuşum..."

Koronavirüse yakalanan Burak Sergen bugün taburcu oldu. Zor günleri geri de bırakan ünlü oyuncu 'bu hastalığı yendiğim için çok muyluyum' dedi.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir buçuk ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Burak Sergen'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

Bugün taburcu olan Sergen hastane çıkışı "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. 12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum 12 gün sonra kalktım" açıklamasını yaptı.

Oyuncu Burak Sergen taburcu oldu! "12 gün uyumuşum..." - Resim : 1

Burak Sergen’in doktoru ise “Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hatamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sergen'in bu süreçte verdiği kilolar da gözlerden kaçmadı.

SADAKATSİZ İZLEYİCİSİNE HASTANEDEN SÜRPRİZ 

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz'de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen diziye ara vermişti. Ünlü oyuncu, Sadakatsiz dizisinin 30. bölümünde seyirciye sürpriz yaptı.

Oyuncu Burak Sergen taburcu oldu! "12 gün uyumuşum..." - Resim : 2

Sevilen dizisinin 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde seyirci karşısına çıktı.

Burak Sergen tedavi gördüğü hastane odasından diziye görüntülü cep telefonu bağlantısıyla katıldı.

Haluk Güçlü, kızı Derin ve eşi Gönül ile görüntülü görüşme yaptı.

Eşi Gönül ile konuşan Haluk Güçlü, “İyiyim, merak etme. Bugün çok daha iyiyim. Yakında kavuşacağız. Ben de sizi çok özledim” dedi.

Burak Sergen canlandırdığı Haluk karakteriyle hayranlarına mesaj verdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Burak Sergen koronavirüs Burak Sergen'in sağlık durumu