Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır?

Exatlon Challenge Öykü Berkan
Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır?

Exatlon Challenge yarışmacılarından Öykü Berkan güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü Youtuber Öykü Berkan kimdir? İşte Öykü Berkan'ın hayatı hakkında merak edilenler.

Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Exatlon Challenge yarışmacıları çekimler için Dominik'e gitti. Dominik'e giden yarışmacılar arasında yer ala Öykü Berkan ise güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Öykü Berkan kimdir? Öykü Berkan kaç yaşında? İşte Öykü Berkan'ın hayatına dair bilinmesi gerekenler.

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 1

ÖYKÜ BERKAN KİMDİR?

Öykü Berkan 06 Temmuz 2001 yılında doğdu. Prematüre bebek olarak 7 aylıkken dünyaya gelen Öykü Berkan'ın dünyaya geldikten sonra kalbinde delik olduğu ortaya çıktı. Henüz 1 yaşına gelmemişken annesi ve babası ayrılan Berkan, uzun yıllar anneannesi ve dedesiyle yaşamaya başladı. 15 yaşında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan Öykü Berkan, babasının imzasını ise koluna dövme olarak yaptırdı.

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 2

1.63 boyunda ve 50 kilo olan Öykü Berkan'ın okul hayatı da enteresan. Ailesinin zoruyla kız meslek lisesine yazdırılan Berkan lise 1'de devamsızlıktan sınıfta kalmış ve daha sonra istediği liseye geçiş yapmış. Burada eşit ağırlık bölümünde okuyan Berkan, üniversiteyi yeni medya alanında tamamlamak istiyor. 6 yaşındayken verem hastalığını atlatan Öykü Berkan'ın annesinin de bir dönem göğüs kanseri olduğu biliniyor. Meriç İzgi ile sevgili olduğu iddia edilen Öykü Berkan, Zeynep Sey'in yazmış olduğu Siyahın Buruk Tebessümü isimli kitap kapağında Ezgi Çora'nın modelliğini yapmıştır. Öykü Berkan'ın nereli olduğu bilinmemektedir.

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 3

ÖYKÜ BERKAN'IN YOUTUBE KARİYERİ

Yengeç burcu olan Öykü Berkan, kanalında genellikle makyaj içerikleri çekiyor. 180 bini aşkın abonesi bulunan Öykü Berkan'ın görüntülenme sayısı ise 8 milyonu aşmış durumda. 17 Haz 2018 yılında Youtube'a katılan Öykü Berkan'ın Instagram'da ise 700 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 4

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 5

Öykü Berkan kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Öykü Berkan Kaç yaşındadır? - Resim : 6

Exatlon Challenge