Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'e bakmama nedeni ortaya çıktı

Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'e bakmama nedeni ortaya çıktı

Ünlü türkücü Bülent Serttaş'ın İbo Show'da dans eden Didem Kınalı'yı izlememesinin yankıları sürüyor. Sosyal medyada günlerce konuşulan olayla ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi.

Star TV’de her cumartesi akşamı seyircilerin karşısına çıkan İbo Show’un son bölümünde gündem yaratan olaylar yaşandı. 

İbo Show’a konuk olan Bülent Serttaş’ın dans eden oryantal Didem'e bakmaması sosyal medyada çok eleştirilmişti. Yaşanan olayın ardından iki ünlü ismin arasında bir kırgınlık olduğu bu yüzden de birbiriyle konuşmadığı ileri sürüldü.

Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'e bakmama nedeni ortaya çıktı - Resim : 1

“SERTTAŞ’I POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ”

Günaydın yazarı Ömer Karahan ise ikili arasında yaşananların eski bir olaya dayandığını belirterek şunları yazdı: "Bülent Serttaş ve oryantal Didem, geçtiğimiz yaz Florya'da bir düğünde sahne almış. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirilmiş. Ve sonra Didem büyük bir sinirle düğünün yapıldığı mekandan ayrılıp polisi arayarak ihbarda bulunmuş.

Düğün yerine gelen polis, pandemi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uygulamış. O sıralarda Serttaş'ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği, o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu söyleniyor."

Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'e bakmama nedeni ortaya çıktı - Resim : 2

“BİLİNÇLİ ŞEKİLDE YAPTIĞI ÇOK AÇIK”

Sosyal medyada çok konuşulan görüntülerin ardından oryantal Didem, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Didem Kınalı, İbo Show’a damga vuran olayın geçmişini şu sözlerle anlattı:

"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"

Oryantal Didem Bülent Serttaş İbo Show magazin haberleri