Orkun Işıtmak kimdir? Exatlon Challenge yarışmasının sunucusu Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli

Exatlon Challenge Orkun Işıtmak
Orkun Işıtmak kimdir? Exatlon Challenge  yarışmasının sunucusu Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Exatlon Challenge yarışmasının sunuculuğunu Youtuber Orkun Işıtmak yapacak. Peki Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli? İşte Orkun Işıtmak'ın hayatına dair detaylar...

Acun Ilıcalı'nın dünyanın birçok yerinde düzenlediği Exatlon Challenge  yarışması Türkiye'de dijital platformlarda yer alacak. Exatlon yarışmasının sunuculuğunu ise ünlü Youtuber Orkun Işıtmak yapacak. Orkun Işıtmak Exatlon Challenge yarışmasının sunuculuğu için bugün Dominik'e çekimlere gitti ve önümüzdeki 3 hafta orada kalacak. Yarışmaya birçok sosyal medya fenomeninin katılacağanı belirten Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Orkun Işıtmak hakkında merak edilenler... 

Orkun Işıtmak kimdir? Exatlon Challenge  yarışmasının sunucusu Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli - Resim : 1

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

Tam adı Orkuncan Işıtmak olan Orkun Işıtmak, 8 Ocak 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi'nden mezun olan Orkun Işıtmak, İstanbul Üniversitesi'ni kazandı ve İstanbul'a taşındı ancak Youtuber'lığı daha profesyonel hale getirmek için üniversiteyi yarım bıraktı. Ünlü Youtuber, 2011 yılından beri Youtube'a içerik üretiyor. Youtube'ta bin 700 videosu olduğunu söyleyen Orkun Işıtmak, genellikle eğlence ve oyun içerikleri üretiyor. 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En iyi YouTuber/Instagrammer Ödülünü alan Orkun Işıtmak, oyunculuk kariyerine ise Kayıt Dışı dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. Güldür Güldür programının da bir bölümüne katılan Orkun Işıtmak, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 2018 yılında "İyi Oyun" filminde yaşadı. Orkun Işıtmak bu oyunda 'Batu' karakterini canlandırdı.

Orkun Işıtmak kimdir? Exatlon Challenge  yarışmasının sunucusu Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli - Resim : 2

18 Nisan 2010'de "Orkun Işıtmak" adlı Youtube kanalını kuran Orkun Işıtmak şuan 6 milyondan fazla abone ve 4 milyondan fazla görüntülenmeye sahip. Genellikle 'Gülmeme Challenge' videolarıyla bilinen Orkun Işıtmak son günlerde elinde bir temizlik aracıyla kamusal alanlarda kirlilik kontrolü yaparak video çekiyor. Önceki gün Eser Yenenler'in programına konuk olan Orkun Işıtmak, video konusu bulmakta zorlandığını belirtirken en çok çekmek isteyip çekemediği videonun ise 'uzaydan atlama' videosu olduğunu söyledi. Uzaydan atlama videosu için 3 sene hazırlık yaptığını ve bu süreci kameraya alıp video çektiğini söyleyen Orkun Işıtmak, videonun az izlendiğini belirtti. 

Ayrıca Orkun Işıtmak 2019 yılında "Gündönümü" isimli bir şarkı albümü çıkarmıştır. Orkun Işıtmak'ın kendisine ait bir internet sitesi de bulunmaktatır.

Orkun Işıtmak kimdir? Exatlon Challenge  yarışmasının sunucusu Orkun Işıtmak kaç yaşında ve nereli - Resim : 3

Orkun Işıtmak'ın gelinlikle paylaştığı fotoğraflar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı