Organize İşler dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimler var

Dizi Haberleri Disney Plus
Organize İşler dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimler var

Disney+ Türkiye'nin marka yüzlerinden Yılmaz Erdoğan'ın gişede büyük beğeni toplayan 'Organize İşler' serisi Disney+ Türkiye platformunda dizi oluyor. Yılmaz Erdoğan'ın dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Eda Ece ve Cem Yılmaz ile görüştüğü öğrenildi.

Organize İşler'in devam projesini dizi olarak yapmak için kolları sıvayan Yılmaz Erdoğan, bir yandan senaryo çalışmalarını sürdürürken, bir yandan ise ünlü isimlerle görüşüyor.

ÜNLÜ İSİMLER BULUŞUYOR

Disney+ Türkiye'de 8'er bölümlük 3 sezondan oluşacak Organize İşler'in dizi versiyonu için konuşulan isimler gün yüzüne çıkmaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, hazırlık çalışmaları devam ederken, Yılmaz Erdoğan'ın dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Eda Ece ve Cem Yılmaz ile görüştüğü öğrenildi.

Organize İşler dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimler var - Resim : 1

Cem Yılmaz Organize İşler'in ilk filminde rol almıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Ezgi Mola ise Organize İşler'in 2. filmi olan Sazan Sarmalı'nda yer almıştı.

Organize İşler dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimler var - Resim : 2

YILMAZ ERDOĞAN'IN DİSNEY PLUS ANLAŞMASI

Disney+ Türkiye'ye hızlı girişi sonrası anlaştığı isimlerden biri olan Yılmaz Erdoğan'ın platforma 2 film ve 3 sezonluk Organize İşler dizisi anlaşması olduğu biliniyor.

Organize İşler, Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de başrolünü oynadığı, İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikayesinin anlatıldığı aksiyon, komedi filmidir. Devam filmi Organize İşler Sazan Sarmalı ise 2018 yılında çekilmiştir.

Kaynak: Diğer

Disney Organize İşler Yılmaz Erdoğan