Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'de yaşanan olayı ilk kez anlattı

Haber Merkezi
Haber Global Magazin Haberleri
Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'de yaşanan olayı ilk kez anlattı

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Haber Global’de yayınlanan Renkli Sorular programına konuk oldu. Büyüktopçu, bir dönem kendi sunumuyla fenomenleşen Yemekteyiz yarışmasıyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncu yıllar sonra anlattığı Yemekteyiz anısıyla, dinleyen herkesi şoke etti.

Onur Büyüktopçu bir dönem Yemekteyiz ve Gelinim Mutfakta yarışma programlarını sunmuş ve özellikle Yemekteyiz programıyla özdeşleşmişti.

Onur Büyüktopçu, Haber Global'de Selin Barlas'ın sunumuyla ekrana gelen Renkli Sorular programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, şimdilerde Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasıyla bir itirafta bulundu.

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'de yaşanan olayı ilk kez anlattı - Resim : 1

YEMEKTEYİZ'DE YAŞANAN OLAYI İLK KEZ ANLATTI

Ünlü oyuncu Yemekteyiz'i sunduğu zamanlarda yaşadıkları bir olayı ilk kez anlattı. Büyüktopçu, "Hep yazıyorlardı, "Onur Bey düzgün, kaliteli yarışmacılar istiyoruz" diye. Yarışmacıları seçen kişi ben değildim, ben de onları çekim günü tanıyordum. Bir gün öyle bir denk geldi ki, beş yarışmacının beşi de iyi. Hiç kimse, kimseyle kavga etmiyor." derken, bölüm iki hafta sonra yayınlandığında reytinglerin normalde aldıkları reytingin 4'te 1'ini aldıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu, seyircinin sakin ve seviyeli hiçbir şey izlemek istemediğini söyledi.